HEART YOGA, MÅNDAGAR 19:30-21.00

HEART YOGA MED GLORAIANA ÅSASDOTTER - ny kurs för våren 2022

Kursen går både på plats i studion med litet antal deltagare, och livesänds online, så att du kan välja hur du helst medverkar.

Hjärtligt välkomna till en kurs där fokus kommer ligga på att fördjupa kontakten med ditt energi hjärta, ditt hjärtcenter. Vi kommer göra mjuk, inkännande yoga och avsluta i läkande och återhämtande restorative positioner.


Vad längtar ditt hjärta efter?

Hur kan vi få glöden i våra hjärtan att gnistra till och bli till stora eldar? Stora eldar som håller oss varma och som ger och riktning och klarhet när detta år börjar gå mot sitt slut. Varma eldar som väcker passionen inuti oss och vår skaparkraft.

Tänk om vi med lätthet kan skapa det liv vi helst av allt skulle vilja leva?

För vem?

Välkommen, oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi. Inga förkunskaper behövs, bara en öppenhet för att vila och släppa taget.

TID
Måndagar 19:30-21:00, kurs på 10 tillfällen med start 10 januari och 21 mars 2022, med Gloriana Åsasdotter.
Kursen går på plats i studion och livesänds online.

PRIS
Kurspris 2 050 kr. Eller gå på ditt yogakort på Infinite Yoga Malmö.

ANMÄLAN TILL KURSEN
Anmäl dig till kursen i STUDION start 10/1 2022 här >>
Anmäl dig till kursen ONLINE start 10/1 2022 här >>

Anmäl dig till kursen i STUDION start 21/3 2022 här >>
Anmäl dig till kursen ONLINE start 21/3 2022 här >>


FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs. Det här är en kurs för dig som längtar efter stillhet, lugn, mjukhet, snällhet, självkärlek och vila. 

DROP IN
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet. Kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystemsom du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Vi har minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Vi har yogamattor på plats att låna, eller så kan du välja att ta med en egen. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller vara med på kursen online.
Du som har bokat en kurs eller klass på plats i studion kan på egen hand boka om dig till online via din bokningsprofil fram till fyra timmar före klassen startar.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så hålls den online.
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN

Gloriana Åsasdotter

är certifierad Reiki Master i Usui Holy Fire® lll/ART. Hon är certifierad yinyoga lärare som hon studerat för Magdalena Mcweld och även i Yoga Nidra. Hon har en stor passion att förmedla yoga, rörelseglädje och meditation som ett verktyg för självläkning. Gloriana är danslärare från början och håller klasser för både vuxna och barn. Hon har deltagit på flera Mindfulness- och Vipassana kurser. Med hjälp av yoga, meditation, reiki och frigörande dans lyckades hon läka sin kropp efter en allvarlig skada trots bristande hopp från läkarna. Glorianas klasser kännetecknas av en varm, kärleksfull och expansiv energi där alla känslor får plats och där transformation kan äga rum. Hon har även jobbat med kakao i många år och håller kakao ceremonier med inslag av mantrasång, guidade Reikiupplevelser med Holy Fire® och meditativ/intuitiv rörelse för att läka hjärtat på djupet och hitta in till sitt hjärtas inre visdom.