YOGA ONLINE MED INFINITE YOGA

Läs mer om alla våra yogakort här >>

Våra yogaklasser går med begränsat antal deltagare i studion och sänds samtidigt live online. Vi är övertygade om att yoga, meditation och känslohantering behövs mer än någonsin precis just nu - och vi vill fortsätta möta dig där du är, både känslomässigt och rent geografiskt.

Så här är du med på våra livesända klasser:

1. Gå till www.infiniteyoga.se och klicka på rosa knappen ’Schema & bokning'. Logga in i bokningen med din mailadress och skapa ett personligt lösenord om du inte redan har ett.

2. I yogaschemat bokar du den klass du önskar. Vill du gå online bokar du klassen som heter ONLINE, tex ”ONLINE - Restorative yoga”. (Vill du gå på plats i studion bokar du klassen som börjar med ”STUDION” tex ”STUDION - Restorative Yoga”). Du som har onlineyogakort har tillgång till samtliga klasser online under tidsperioden för ditt kort. Om du har 10-kort, Halvårskort, Årskort eller annat yogakort så väljer du för varje bokning du gör om du vill vara med på klassen på plats i studion eller online. Du behöver vara bokad senast 15 min före en klass online startar, för att du ska få länken vi skickar ut.

3. Om du är bokad till en STUDIO-klass och vill vara med online, går du till fliken Yogaschema och letar upp den klass du är bokad till. Du avbokar dig först från studio-klassen och bokar sedan in dig på ONLINE-klassen (dessa ligger bredvid varandra i schemat). Kom ihåg att avboka/omboka senast 4 timmar före klassen startar om du får förhinder eller känner dig sjuk. Så länge du avbokar senast 4 timmar före klassen har du ditt klassklipp till godo.

4. Ca 15 minuter före en ONLINE-klass startar får du länk till vår onlineyogasal via mail (och sms om du angett ditt telefonnummer på ditt bokningskonto). Följ länken så kommer du till vår onlineyogasal på Zoom där klassen sänds. Första gången du är med på en klass, så kan du i förväg ladda hem appen eller progammet Zoom till din telefon eller dator.

Här kan du se en instruktionsfilm om hur du ansluter till yogaklassen på Zoom. Du kan själv välja om du vill medverka med eller utan video. Om du har frågor till yogaläraren under klassen, så skriv dem gärna i chatten på Zoom.

Varmt välkommen att njuta av yoga online tillsammans med Infinite Yoga Malmö! <3

Är du ny på Infinite Yoga Malmö?
Då kan du ta del av vårt prova på-erbjudande med obegränsat med yoga i två veckor för 395 kr!