LÄRARE & TERAPEUTER PÅ INFINITE YOGA MALMÖ

Kristin Montagu-Evans är terapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig utveckling. Kristin har undervisat i känslohantering för högkänsliga vid Infinite Retreat Österlen tillsammans med Ina Elverljung och Malin Sandell.  Kristin är även professionell sångerska och håller workshops, masterclasses och privatlektioner med fokus på självutveckling och växande med sång som ett av många utvecklande verktyg.
”För mig är sången helande och närande. Genom sjungandet öppnar vi upp för att komma utanför våra skal och sänka våra garder. En nakenhet och sårbarhet i sin allra vackraste form.”

Kontakta Kristin: kristin@beyondtherapy.se | 0706948402

Josefin Magnusdotter är vår in house HSP-terapeut. Hon har många års erfarenhet av ledarskap i den privata sektorn och har alltid använt sin högkänsliga förmåga i den rollen utan att egentligen veta varför hon kunde läsa av gruppdynamiker, stämningar och "det osagda". För några år sedan blev Josefin medveten om vilken gåva det faktiskt är att vara högkänslig - OM personen får verktyg och en fungerande miljö! Verktygen kom att förändra Josefins liv och i det föddes en oerhört stark vilja att sprida dem vidare.
Josefin vill plocka bort stämpeln som många verkar känna; att det är något ”fel” på dig för att du känner mycket - och istället ge dig verktyg så att du med hjälp av din högkänsligheten kan leva ditt största liv! Josefin är både introvert och extrovert högkänslig beroende på omständigheter och omgivning - alltså det som brukar kallas ambivert högkänslig. Detta ger Josefin en bred insikt och egen erfarenhet som hon tar med sig i sin terapi.

Teres Arvidsson är en inspirerande, kunnig och entusiasmerande yogalärare, hälsocoach och nätverkare.  Hon har utövat yoga och intresserat sig för den ayurvediska läran sedan slutet av 90-talet och har alltid trott på att människan har en självläkande kraft, så länge vi lär oss att lyssna in till kroppen och ge den det den behöver.
Teres har dansat sedan hon var 8 år och har valt att hålla dansen som en njutning. Hennes senaste passion är dansformen Gaga, som får dig att bli medveten och komma i kontakt med ditt yttre och inre samtidigt som du leker med dina sinnen och din fantasi. Teres yogaklasser genomsyras av hennes genuina värme och hennes självklara sätt att se och känna in varje människa i rummet. Teres följer sin intuition i stunden i sin undervisning, och hennes klasser har ofta naturliga inslag av dans och fri härlig rörelse.

Gabriella Blomqvist har en stor passion för yoga som självläkning. Tillit till den egna förmågan, den inre styrka och visdom vi alla besitter genomsyrar alla hennes klasser. Gabriella använder sig till stor del av inkännande mjuka flöden och intuitiva guidningar för att du som deltagare ska kunna återkoppla till denna inre kraft och uppleva en samhörighet med dig själv och allt runt omkring dig.
För Gabriella har yogan varit källan där hon funnit såväl kraft till kreativitet som tillåtelse till återhämtning under snart 16 års tid då hon började sitt praktiserande. Gabriella är utbildad inom vinyasa yoga, taoistisk yin yoga samt gravidyoga. För Gabriella är yoga en livsstil, något som genomsyrar allt hon gör - hur hon förhåller sig till andra och till sig själv. Detta förhållningssätt upplevs i hennes klasser, som bjuder in till en stunds tillåtande återhämtning, avslappning och egenkärlek.

Emma Fager Malmström studiochef på Infinite Yoga och yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är.
Emmas drivkraft är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti. Emma är yogalärare sedan 2016, utbildad i yoga för högkänsliga, tonårsyoga, yinyoga, restorative yoga och poweryoga.

Bahareh Azari har gått Infinite Yogas 1-åriga yogalärarutbildning med fokus på känslohantering samt Infinite Holistic Mama Gravidyogalärarutbildning. Bahareh hittade yogan efter att ha levt med smärta i kroppen en lång tid utan att ha kunna få tillräckligt med hjälp från den traditionella vården. Med yogans hjälp fick hon verktyg att förstå och hantera både sin fysiska och sin psykiska smärta. Yogan har blivit till en viktig stund, i lugn och ro, där allting bara får vara som det är. Bahareh undervisar lugna klasser med stort fokus på stillhet, återhämtning och känslomedvetenhet, samt gravid- och mamma baby-yoga.
Efter flera års ofrivillig barnlöshet och flera IVF-försök blev Bahareh gravid på naturlig väg, vilket hon själv tror har mycket med yogan att göra.
"Yogan gav mig under denna tid en trygghet och en styrka att fortsätta lita på min kropp. Yogan är magisk och den är som min räddare i nöden, vilket redan har visat sig två gånger först med smärtan och sedan med graviditeten."

Gloriana Åsasdotter är certifierad Reiki Master i Usui Holy Fire® lll/ART. Hon är certifierad yinyogalärare och har studerat för Magdalena Mecweld och är även utbildad i Yoga Nidra. Gloriana har en stor passion att förmedla yoga, rörelseglädje och meditation som ett verktyg för självläkning. Gloriana är även danslärare och håller klasser för både vuxna och barn. Hon har deltagit på flera Mindfulness- och Vipassana kurser. Med hjälp av yoga, meditation, Reiki och frigörande dans lyckades hon läka sin kropp efter en allvarlig skada trots bristande hopp från läkarna. Glorianas klasser kännetecknas av en varm, kärleksfull och expansiv energi där alla känslor får plats och där transformation kan äga rum. Hon har även jobbat med kakao i många år och håller kakaoceremonier med inslag av mantrasång, guidade Reikiupplevelser med Holy Fire® och meditativ/intuitiv rörelse för att läka hjärtat på djupet och hitta in till sitt hjärtas inre visdom.

Anneli Wisén är certifierad yogalärare i Vinyasa, Hatha, Ashtanga och Restorative yoga. Hon håller yogalärarutbildningar i Restorative Yoga och Vinyasa Yoga as a Healing Art, och har bott och undervisat på flera platser i världen, bland annat i Spanien, Malta och Bali. I Annelis klasser guidas du till din sanna och unika kärna, där transformation och aktivering av din egen inre läkande kraft kan ske.
Anneli är Reiki Master terapeut och utbildare, Breathwork facilitator och Holistic Life Coach. Hon håller shamanska gudinne-retreats, healing circles, månceremonier och erbjuder readings i Shamansk Astrologi. På Infinite kan du boka sessioner med Anneli i Reiki, Breathwork, life coaching, regressionshealing och privata yogaklasser. "Jag ser all form av yoga som ett helande verktyg, och det vackraste sätt att hitta tillbaka till vår sanna natur som människa. Där inom oss väntar en oändlig rikedom på att bli återupptäckt och återuppväckt!"

Maria Tholén är meditationslärare utbildad inom Mindfulness via Sverigehälsan i Malmö. Sedan dess har Maria jobbat med mindfulness som arbetsterapeut på vårdcentral samt i det egna företaget mindful milk. 2018 gick hon en vidareutbildning i mindful selfcompassion som översätts till självmedkänsla.
För Maria är Mindfulness / medveten närvaro, att leva mer i nuet och ta tillvara på de små fina stunderna. Men det är också ett väldigt bra verktyg när livet känns tufft. Inriktningen selfcompassion är en stor och viktig del i hennes mindfulnesskurser. Maria är utbildad i gravid- och mamma baby-yoga genom Infinite Holistic Mama gravidyogalärarutbildning.
"Jag förstår om du tycker att meditation kan kännas svårt. Jag kände precis så i början och trodde inte alls att mindfulness var något för mig, men flera aha-upplevelser fick mig att förstå hur bra det faktiskt är!"

Lovisa Limseth är passionerad yogi och verksam inom konst- och teatervärlden. Hon har många års erfarenhet av och utbildning inom yoga, meditation och Reiki och undervisar Yinyoga, Restorative, Hatha, Gravidyoga, Mamma Baby Yoga och Familjeyoga. Lovisa undervisar meditativt och intuitivt och hennes yoga är mjuk, avslappnad och tillåtande. Lovisa vill genom yogan skapa en harmonisk plats och en djupt tranformerande stund av stillhet där du kan slappna av och öppna upp för din egen inneboende potential att leva fullt ut.
"Jag tror att det viktigaste vi kan göra i livet är att skapa utrymme för livet att naturligt utveckla sig självt, både på yogamattan och ute i världen. Hur vi presterar är mindre viktigt än det vi tillåter hända. Vi har all den kraft vi behöver inom oss. Allt vi behöver göra är att ge oss själva chansen att öppna upp för denna inre rikedom. Yoga, meditation och alla former av kreativa uttryck är perfekta nycklar!”

Filippa Widell Basovic är utbildad yogalärare, holistisk livscoach och massageterapeut.

Hennes klasser är inkännande, lugna och tillåtande och har inslag av meditation och avslappning.  Hon undervisar i yinyoga, restorative  yoga, mindful yoga, gravidyoga och mamababy. Yoga är meditation i rörelse och att få komma kontakt med kroppen, stanna och känna på det som är.

"För mig har yogan och meditation blivit ett sätt att leva, tänka och vara. Att få möta livet och påminna mig om att just nu är det denna stund som gäller, och sen nästa..."

Karin Sjönnemo är diplomerad samtalsterapeut och yogalärare,  specialiserad inom högkänslighet och vill bidra till en värld av mer medvetenhet, där vi lyssnar mer till oss själva och till varandra och där vi vågar vara sårbara och ärliga. För att det ska vara möjligt ser Karin att vi behöver skapa mer tillåtande – till oss själva, våra kroppar, våra känslor och till varandra och gå bortom dömande och drama och istället börja välja det som fungerar för oss. Vad mer är möjligt att skapa då?
"Att få arbeta med både yoga och samtalsterapi gör mig innerligt glad och tacksam - att få bidra till människor, finnas som ett stöd, ett bollplank, en inspiration och en lyssnande medmänniska. För mig ger yogan en fantastisk möjlighet till att ta hand om kroppen, stärka självtilliten och hitta ett lugnt och tillåtande space, något jag älskar att få skapa för deltagarna i mina yogaklasser."

 

Sophie Espe har undervisat yoga sedan 2016. Hon är utbildad inom hatha, hotyoga och vinyasa (200hr Yoga Alliance, Sattva Yoga) och har en överbyggnad i Surya Flow Yoga (50hr Yoga Alliance, Sattva Yoga). Hon är utbildad dansare på Contemporary Dance School Hamburg, 2011 och går just nu sista året på sin Master i Kommunikation och Performance Design på Roskilde universitet.
Sophie är ständigt sökande och nyfiken på livet, och följer de vägar som ger mening i ögonblicket och som är expanderande. Hon är dansk, men har bott i Malmö sedan 2016 med sin sambo och dotter.

Johanna Lindberg (föräldraledig oktober 2021-sommaren 2022) är yogalärare med grund i Satyananda Yoga och vidareutbildad inom Womb Yoga Pregnancy Yoga och Well Woman Yoga Therapy av Uma Dinsmore-Tuli samt Mediyoga. Johanna äger och driver Infinite Yoga Malmö och undervisar klasser med stort fokus på avslappning och närvaro i kropp, sinne och själ. Johanna håller i Medveten Gravidyoga, Mamma Baby Yoga och andra klasser med stora inslag av känslohantering. Johanna har grundat Infinite Mama och brinner för att skapa en plats och atmosfär där du som gravid och nybliven mamma kan landa och vara i stort tillåtande till allt som är just nu. "Jag älskar att yogan är oändlig och konstant ger mig nya insikter om stort och smått i livet, och får mig att se möjligheter och ger tillgång till all kunskap vi redan har, djupt i oss själva."