RESTORATIVE YOGA - INNER PEACE
TORSDAGAR 20:00-21:00

Restorative yoga - inner peace, med Anneli Wisén och Sandra Mircevska

Klassen hålls på engelska eller svenska, beroende på efterfrågan.
This class is guided in English or Swedish according to need.

Varmt välkommen på en djupt avslappnade klass! Om du kunde ta emot precis det som du behöver just nu, vad skulle du välja för dig själv då? Om du fick tillåta dig att släppa taget om det som håller dig tillbaka, vad skulle det då ge utrymme till?

Fokus i restorative yoga ligger mycket på användandet av props, såsom bolsters, kuddar, block med mera. Anledningen är att vi vill bygga upp golvet till ett mjukt och stabilt stöd, för att ta emot och stötta våra kroppar. Det gör att vi fullständigt kan släppa taget och låta oss själva landa i en känsla av trygghet och närande för kropp, sinne och själ.

I klassen bjuds det även på en djup guidad avslappning eller en härlig yoga nidra!


Yoga nidra är en guidad avslappning som ska hjälpa kroppen att slappna av på djupet medan sinnet är vaket och fokuserat. Nidra betyder sömn och det kan kännas som att man sover under avslappningen. Yoga nidra ger kropp, sinne och själ återhämtning och frigör spänningar.


På Infinite Yoga vill vi att alla ska kunna vara med och njuta av våra klasser, och klassen passar alla, ny som rutinerad yogi.

På denna klass är Annelis små hundar Shiva & Rocky och Sandras hund Polly ibland med i yogasalen. De är lugna och kärvänliga och bidrar med härlig energi till rummet. Om du på grund av allergi eller annan orsak inte kan yoga med hund i salen, så hör av dig till studion på info@infiniteyoga.se


TID
Torsdagar 20:00-21:00, start 13/1 och 24/3 2022
med Anneli Wisén och Sandra Mircevska

Kursen går endast i studion.

KURSPRIS
Kurs 10 veckor, 2 050 kr 

ANMÄLAN
Anmäl dig till kursen, 10 v, start 13/1 2022, här >>
Anmäl dig till kursen, 10 v, start 24/3 2022, här >>


DROP IN-PRIS
Anmäler dig via bokningssystemet här. Klassen kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal, för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila.
 Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM LÄRARNA

Sandra Mircevska är yogalärare & reikiutövare. Hon har studerat två av Infinite Academys utbildningar: Restorative Yoga och Vinyasa Yoga as a healing art. Sandra är även utbildad inom Ayur Yin som är Yin Yoga i kombination med Ayurveda samt i Reiki steg 1 & 2 USUI HOLY FIRE® III.


“Yogan för mig är ett sätt att komma hem till mig själv, få vara närvarande i mina känslor och kropp och hitta min väg fram i livet. Jag känner en stor tacksamhet för dess läkande kraft.”
Sandra guidar på ett lugnt, mjukt och inkännande vis för att skapa en tillåtande klass där du kan få lov att bara vara du, i allt som du är.


Anneli Wisén är certifierad yogalärare i Vinyasa, Hatha, Ashtanga och Restorative yoga. Hon håller yogalärarutbildningar i Restorative Yoga och Vinyasa Yoga as a Healing Art, och har bott och undervisat på flera platser i världen, bland annat i Spanien, Malta och Bali. I Annelis klasser guidas du till din sanna och unika kärna, där transformation och aktivering av din egen inre läkande kraft kan ske.
Anneli är Reiki Master terapeut och utbildare, Breathwork facilitator och Holistic Life Coach. Hon håller shamanska gudinne-retreats, healing circles, månceremonier och erbjuder readings i Shamansk Astrologi. På Infinite kan du boka sessioner med Anneli i Reiki, Breathwork, life coaching, regressionshealing och privata yogaklasser.
"Jag ser all form av yoga som ett helande verktyg, och det vackraste sätt att hitta tillbaka till vår sanna natur som människa. Där inom oss väntar en oändlig rikedom på att bli återupptäckt och återuppväckt!"