I DIN FEMININA ENERGI
RETREAT MED GABRIELLA BLOMQVIST

I DIN FEMININA ENERGI - ett retreat där vi utforskar vår feminina kraft och hur den manifesterar sig både fysiskt i kroppen som på ett mer själsligt plan.

Längtar du efter att verkligen landa på djupet i din kropp, för att känna snarare än att tänka och analysera? 

Tänk om du på riktigt kan låta din kropp vara en mötesplats mellan det mänskliga och det gudomliga. Det finns en enorm kraft i att hitta sin naturliga rytm och våga leva efter den i livets olika med och motvindar. Just detta kommer vi utforska under retreatet, där vi rör oss mellan mjukare flöden för lite mer energifyllda dagar och mjukare återhämtande sekvenser och meditationer du kan ta med dig i din vardag när du behöver återhämtning eller samla ny kraft.

 

Du kommer även få ta emot en guidad Yoga Nidra, en djup avslappning som hjälper dig att släppa på djupa blockeringar och känslomässiga spänningar. Hur mycket läkning kan du bjuda in till nu och ta med dig in i 2022. Du kommer guidas in i traditionen av att skapa affirmationer och Sankalpa, en klar riktning, utifrån yogans gamla visdom. Genom skrivövningar och delningar kommer du få möjlighet tydliggöra för dig själv vad du behöver för att göra medvetna vägval och leva efter ett intuitivt självledarskap.


Gabriella Blomqvist har en stor passion för yoga som självläkning. Tillit till den egna förmågan, den inre styrka och visdom vi alla besitter genomsyrar alla hennes klasser. Gabriella använder sig till stor del av inkännande mjuka flöden och intuitiva guidningar för att du som deltagare ska kunna återkoppla till denna inre kraft och uppleva en samhörighet med dig själv och allt runt omkring dig.
För Gabriella har yogan varit källan där hon funnit såväl kraft till kreativitet som tillåtelse till återhämtning under snart 16 års tid då hon började sitt praktiserande. Gabriella är utbildad inom vinyasa yoga, taoistisk yin yoga samt gravidyoga. För Gabriella är yoga en livsstil, något som genomsyrar allt hon gör - hur hon förhåller sig till andra och till sig själv. Detta förhållningssätt upplevs i hennes klasser, som bjuder in till en stunds tillåtande återhämtning, avslappning och egenkärlek.TID

Torsdagen den 30 december kl 9-16
Lunchpaus 12-13

PLATS
Retreatet har 16 platser - 8 i studion i Malmö och 8 online

PRIS

Studion: 950 kr - early bird-pris till 22/12, därefter 1050 kr
Online: 650 kr 

samt 10% rabatt för dig med årskort eller julkort

Betalas via faktura


BOKNING

Boka via mail till gabriella.blomqvist@gmail.com


Anmälan är bindande. Behöver du avboka din plats kan beloppet omvandlas till värdekort att använda på Infinites yogaklasser, retreats och terapi (online eller i studion i Malmö).