LUCIARETREAT MED YOGA & MEDITATION 12 DECEMBER 2021

Ljus & värme - ett luciaretreat med yoga och meditation
Med Gloriana Åsasdotter och Emma Fager Malmström.

Varmt välkommen till ett härligt luciaretreat med yoga och meditation. Gloriana och Emma bjuder in till en halvdag när du kan ta hand om dig med mjuk och värmande yoga och meditation för kropp och själ. Det här är en stund för dig som vill hitta och följa ditt inre ljus och ge dig själv en treat med mjuk yoga, ljusmeditation, stilla yinyoga med sköna bolster och en lång och härlig djupavslappning.

I studion värmer vi oss med te och mjuka filtar. Om du är med oss och yogar hemifrån får du gärna ha några sköna kuddar och gosiga filtar till hands så du kan landa in extra skönt i yogapositionerna och under meditationen.
Varmt välkommen!

Om retreatledarna
Gloriana Åsasdotter är certifierad Reiki Master i Usui Holy Fire® lll/ART. Hon är certifierad yinyogalärare och har studerat för Magdalena Mecweld och är även utbildad i Yoga Nidra. Gloriana har en stor passion att förmedla yoga, rörelseglädje och meditation som ett verktyg för självläkning. Gloriana är även danslärare och håller klasser för både vuxna och barn. Hon har deltagit på flera Mindfulness- och Vipassana kurser. Med hjälp av yoga, meditation, Reiki och frigörande dans lyckades hon läka sin kropp efter en allvarlig skada trots bristande hopp från läkarna. Glorianas klasser kännetecknas av en varm, kärleksfull och expansiv energi där alla känslor får plats och där transformation kan äga rum. Hon har även jobbat med kakao i många år och håller kakaoceremonier med inslag av mantrasång, guidade Reikiupplevelser med Holy Fire® och meditativ/intuitiv rörelse för att läka hjärtat på djupet och hitta in till sitt hjärtas inre visdom.
Emma Fager Malmström
 studiochef på Infinite Yoga och yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är.
Emmas drivkraft är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti.


TID
Söndag 12 december kl 9-12

PLATS
Det finns oändligt antal platser online och 18 platser i studion Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

PRIS
I studion: 590 kr
Online: 295 kr
Du som har Årskort på Infinite Yoga går får 10% rabatt på retreatet.

BOKA PLATS
Maila till emma@infiniteyoga.se för att boka din plats.
Skriv om du vill vara med online eller i studion.

Anmälan är bindande. Behöver du avboka din plats kan beloppet omvandlas till värdekort att använda på Infinites yogaklasser, retreats och terapi.

FÖRKUNSKAP
Ingen tidigare erfarenhet behövs, nybörjare liksom erfarna yogis välkomna.