VILA & ÅTERHÄMTNING
ETT HALVDAGSRETREAT

Vila & Återhämtning

- ett halvdagsretreat med Emma Fager Malmström på Infinite Yoga Malmö

Längtar du efter att få vila och bli omhändertagen på en trygg och mysig plats? Eller kanske att lyssna in och komma ikapp dig själv? Då är du välkommen till en försommardag i vilans tecken på Infinite Yoga i Malmö. Det här halvdagsretreatet är för dig som längtar efter lugn, avslappning, vänlighet, energipåfyllning och att få känna dig riktigt omhändertagen. Under dagen får du möjlighet att lyssna på och ta hand om dig själv, vila och ta emot massa mjukhet utan att prestera.


  • Mjuka rörelser som följer dina andetag och din kropps tempo

  • Reflektionsövningar

  • Yinyoga till lugn musik och med läkande ord för själen

  • Återhämtande restorative yoga nedbäddad bland kuddar, bolster och mjuka filtar

  • Yoga nidra - djupt avslappnande guidad vila och yogisk sömn

  • Helande beröring och doft av eteriska oljor

RETREATET ÄR FÖR DIG
som längtar efter avslappning, lugn, vänlighet och energipåfyllning. Du behöver inga förkunskaper för att delta. En vilsam och påfyllande dag för dig!


Emma Fager Malmström
 studiochef på Infinite Yoga och yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är.
Emmas drivkraft är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften och stillheten som finns inuti.


Om retreatet

TID
Måndag 6 juni 2022, kl 13-17

PRIS
I studion: 695 kr
d
u som har årskort på Infinite yoga har 10% rabatt 

PLATS
15 platser i studion
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

BOKA PLATS
Boka din plats här >>
Det här retreatet kan med fördel kombineras med Låt ditt inre ljus visa vägen som hålls den 12 juni. Tänk att kunna inleda och avsluta veckan med retreats, som en gyllene ram runt veckan. Deltagande i studion till båda retreaten kostar 1050kr. Maila till
emma@infiniteyoga.se för mer information.

Anmälan är bindande. Behöver du avboka din plats kan beloppet omvandlas till värdekort att använda på Infinites yogaklasser, retreats och terapi.