MIN SANNING, ETT YINYOGA-RETREAT I TVÅ DAGAR

Välkommen till ett yinyoga-retreat under två dagar! med Filippa Widell Basovic

Temat är Min sanning. Om att möta och se sig själv, vad behöver jag och vad kan jag släppa taget om?

Vi bjuder in tystnad, 5 elementen vatten, trä, eld, jord och metall från TKM (traditionell kinesisk medicin), meditation, metta (all kärlek), delningar, varvat med yin yoga och poesi.


Ett retreat för dig som vill komma i kontakt med kropp och sinne. Få möjlighet till att lösa upp spänningar och blockeringar i kroppen med yin yoga där vi stannar lite längre i varje ställning då muskler och leder får en mjuk och stretch.

Meditation stilla vårt sinne och blir som en vaken vila.

Vi kommer att meditera kärleksfullt sittande och liggande. Låta insikter få komma och släppa taget om sådant vi inte behöver längre.

Att vila, andas och slappna av i kropp och sinne. Ta emot och ge till sig själv för att hitta lugn och välmående.


OM FILIPPA WIDELL BASOVIC
Filippa som håller retreat är utbildad yoga och meditationslärare.

Hon har erfarenhet av att hålla retreat och workshop. Hennes sätt att undervisa är inkännande med stor närvaro, tillåtande och med ett djup i sina klasser.

Då hon inte undervisar i yoga jobbar hon som holistisk livscoach och jobbar med klienter som önskar få klarhet i livet och må bättre.


”För mig har yogan och meditation blivit ett sätt att leva, tänka och vara. Att få möta livet och påminna mig om att just nu är det denna stund som gäller, och sen nästa..."


TID

Lördag 13/11 kl.13.30 - 17.00
Söndag 14/11 kl.9.00 – 16.00 (lunchpaus 12.00 – 13.30)


PRIS

I studion: 1995 kr om du bokar senast 29/10, därefter 2195 kr.
Online: 995 kr om du bokar senast 29/10, därefter 1195 kr.

Du som har Årskort på Infinite Yoga har 10% rabatt på retreatet.


BOKA PLATS

Maila till info@holisticyoga.se för att boka din plats. 
Det finns 14 platser i studion men även möjlighet att delta online via zoom. 
Anmälan är bindande. Behöver du avboka din plats kan beloppet omvandlas till värdekort att använda på Infinites yogaklasser, retreats och terapi.

LUNCH

Under lunchpausen på söndagen finns möjlighet att ta med egen lunch eller köpa med sig från en av de närliggande restaurangerna. Observera att det inte är möjligt att värma mat på studion.


FÖR VEM?
Detta retreat är för alla! Både för dig med mycket erfarenhet av yinyoga, och för dig med lite eller ingen yogaerfarenhet.