5 VECKORS KURS I SELF LOVE GRAVIDYOGA
TORSDAGAR 18:30-19:30

Kursen Self Love Gravidyoga riktar sig till dig som vill ta hand och lära känna din gravida kropp med sköna, stärkande och energigivande rörelser, och samtidigt närma dig ditt barn och ditt stundande moderskap. Vare sig du har gjort yoga förut eller är helt ny är du varmt välkommen till denna kurs!

Beroende på dagsform och behov anpassar vi klassen så att den ibland är lugnare och ibland mer dynamisk. I takt med att våra magar växer kan också behovet av olika slags yogapositioner och tempo förändras. I Self Love Gravidyoga bejakar vi hälsa och välmående och lyssnar på våra kroppars visdom. Ibland känns krigarepositioner alldeles underbara och ibland är det skönare att bara ligga på sidan och fokusera på andetaget eller ditt barns rörelser i magen. Vare sig din kropp behöver lugn och ro eller rörelse och cirkulation kan Self Love Gravidyoga hjälpa dig att närma dig både dig själv och ditt barn.


Vad innehåller en klass i Self Love gravidyoga?

Klassen inleds med en stunds intoning i syfte att landa i nuet och i kroppen. Därefter ges tid och utrymme för delning av tankar och känslor kring graviditeten och ditt aktuella välmående. Delningen är frivillig och lämnar plats för reflektion och vägledning. Att lyssna och utbyta erfarenheter med andra gravida kvinnor kan vara en stor gåva!

Efter denna lugna start kommer vi igång med att väcka kroppen genom mjuk uppvärmning och utforskar därefter inkännande yogapositioner och rörelser som känns sköna för både kropp och sinne. Klassen avslutas med en längre stunds avslappning i sköna restorative-positioner. Utöver den fysiska yogan utforskar vi även självmassage, meditation och andningsövningar som kan hjälpa dig både på yogamattan och under förlossningen.


Vad är målet med kursen?

Self Love Gravidyoga är ett skönt sätt att närma sig den egna kroppen och att knyta an till barnet i magen. Målet med kursen är att du som blivande mamma ska få tid och utrymme att utforska din “nya” kropp genom energigivande dynamiska rörelser och därigenom öka den hälsosamma cirkulationen av både blod, energi, tankar och känslor.TID
Torsdagar 18:30-19:30 med Teres Arvidsson.
In English/Swedish
Kursen hålls på The Wellness Room, Regementsgatan 14


PRIS
1 025 kronor

ANMÄLAN TILL KURSEN
Anmäl dig till kursen som startar 18 november 2021 >>


DROP IN
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här. 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett kort.

FÖRKUNSKAP
Inga förkunskaper behövs. Den här kursen passar lika bra för dig som är helt ny på yoga, som dig som har yogat länge.

NÄR I GRAVIDITETEN KAN JAG BÖRJA?

Du är välkommen när du själv känner att du vill komma. Yogan är anpassad för att kunna vara med dig från start i graviditeten och hela vägen fram till förlossningen. En del kommer i vecka 8, och andra i vecka 35. Välkommen är du vill. Du som även praktiserar annan yoga lär dig hur du kan justera positionerna så att de fungerar för dig under olika stadier av graviditeten.

INFÖR FÖRLOSSNING
Yogakursen förbereder dig både fysiskt och mentalt inför förlossningen. Du kan även fördjupa dessa kunskaper tillsammans med den eventuella partner eller stödperson du planerar att ha vid din sida under förlossningen genom att gå vår förlossningsförberedande workshop Redo att föda, läs mer här >>

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal för att kunna ha gott om plats mellan yogamattorna. För att på alla sätt bidra till att minska risken för virusspridning ber vi dig just nu att ta med egen yogamatta och filt till studion. Om du inte har egen yogamatta, ta gärna med filt som du kan lägga över en matta du lånar på plats. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila eller medverka vid kursen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>