SELF LOVE JOURNEY
TORSDAGAR 16:30-18:00

Self Love Journey - 10 vägar till ett mer kärleksfullt liv, med Sophie Espe

Kursen går just nu både online och på plats i studion, välkommen att vara med på det sätt som passar bäst för dig.

Det här är en kurs för dig som längtar efter att stärka kärleken till dig själv och hela ditt välmående. Genom den här kursen dyker vi ned i olika teman, tekniker och övningar, som hjälper dig till större medvetenhet, kroppsligt, mentalt, psykisk & själsligt.

Nyckeln till ett mera glädjefyllt, meningsfullt och harmonisk liv börjar med en djup och kärleksfull relation till oss själva. Vi föds alla som kärleksfulla varelser, men många av oss tappar bort kärleken till oss själva upp genom vår uppväxt och vuxenlivet. Genom yoga, meditation, skriv- och reflektionsövningar, korta föreläsningar och delningar guidas du till att hitta tillbaka till att älska dig själv.

För vem?

Den här kursen är för dig som vill jobba med dig själv och som längtar efter att ge omsorg och kärlek till kroppen och hela dig. Du behöver inga förkunskaper för att delta.

Teman under kursen

  • Märk dig själv
  • Mindset
  • Tacksamhet
  • Affirmationer
  • Yoga
  • Meditation
  • Mindfulness
  • Tillit till en större kraft
  • Rutiner och ritualer
  • Shine your light


TID
Torsdagar 16:30-18:00, start 13/1 och 24/3 2022
med Sophie Espe

Kursen går både på plats i studion och livesänds online

KURSPRIS
Kurs 10 veckor, 2 050 kr, kurs 20 veckor 4 100 kr.

ANMÄLAN 

Anmäl dig till kursen i STUDION med start 13 januari 2022, 10 v, här >>
Anmäl dig till kursen i ONLINE med start 13 januari 2022, 10 v, här >>

Anmäl dig till kursen i STUDION med start 24 mars 2022, 10 v, här >>
Anmäl dig till kursen i ONLINE med start 24 mars 2022, 10 v, här >>


DROP IN-PRIS
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet. Det kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Vi har minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Vi har yogamattor på plats att låna, eller så kan du välja att ta med en egen. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller vara med på kursen online.
Du som har bokat en kurs eller klass på plats i studion kan på egen hand boka om dig till online via din bokningsprofil fram till fyra timmar före klassen startar.
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN
Sophie Espe har undervisat i yoga sedan 2016, specialiserad inom flow, hatha, restorative yoga & mindfulness. Gemensamt för Sophies undervisning är hennes intresse och kunskap om samspelet mellan kropp, sinne och psyke, vilket är förankrat i Sophies personliga healingresa.
“Jag har växt upp med psykisk ohälsa på nära håll. Yogaen har varit mit ankare genom åren och ett verktyg för självläkning”.
Sophie har ett holistisk synsätt på livet. Hennes drivkraft är att förmedla yoga som helande verktyg, och bidra till en mera varmhjärtad kontakt, då vi vågar utforska livet och vara sårbara. Sophie har även en Master i Kommunikation och driver för närvarande en yogastudio i Köpenhamn.