HOLISTISK LIVSCOACHING MED FILIPPA

HOLISTISK LIVSCOACHING MED FILIPPA 

Livscoaching är att se till hela människan, emotionellt, mentalt, själsligt och medialt. Vi tittar på dåtid, nutid och framtid. Det du önskar skapa och släppa taget om. 
Coaching handlar om att utgå från ett ämne som du vill förändra/förbättra och därefter hitta ett mål som du önskar komma till. Med hjälp av kraftfulla frågor, avslappningsövningar, meditation, visualiseringsövningar, chakrabalansering och stöttning kan du skapa och nå och komma till det mål du önskar. Vi människor har alla svaren inom oss men ibland behöver vi stanna upp och känna på det som är. Livet vi har levt har en stor påverkan på hur vi tänker, känner och lever idag. Ibland har det blivit blockeringar som vi behöver lösa upp för att må och känna oss bättre.  


Holistisk Livscoaching är till för alla människor. Ibland handlar det om att få bli hörd och att någon lyssnar, eller att vi hamnar i ett mellanläge och ”kör fast”. Oftast handlar det om låg självkänsla och självförtroende. Eller det lilla barnet som blivit sårad och som behöver få komma fram och få förståelse och förlåtande.


OM FILIPPA

Jag heter Filippa Widell Basovic och har en utbildning och erfarenhet inom välmående och stress som coach, yogalärare och massageterapeut. Med erfarenheter och utbildningar har jag skapat olika sätt som du som klient får ta del av och använda det som passar dig bäst. Det blir som kraftfulla verktyg som du sparar i din verktygslåda och kan använda och bjuda in så mycket du vill i livet. 

Att få jobba med personlig självutveckling och se människor få tända sina inre ljus med kärlek och livsenergi är vackert.

När jag själv gick igenom en svår tid i livet och fick ett själsligt uppvaknande blev det en längtan om att få dela och sprida ljus till andra medmänniskor.

Vi människor är alla här på jorden och har en eller fler uppgifter att genomföra. Att sprida ljus och kärlek  SAGT OM

BOKA

Via mail till Filippa:  info@holisticyoga.se

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43
eller via telefon/Skype


Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering. Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.