REIKI HEALING MED GABRIELLA

Reiki är en mjuk behandlingsform med ursprung i Japan. Rei betyder universell och ki betyder livsenergi - vilket motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien. Det är en form av healing, som både kan ges i form av beröring men även på avstånd i samma rund eller på distans. Reiki som metod är inte kopplad till någon form av religiös övertygelse eller annan tros form. Du behöver alltså inte tro på kraften för att den ska fungera.

Reiki energin har påvisad effekt vid olika problem i den fysiska och eteriska kroppen, såsom vid stress, smärta, ångest eller spänningar. Reikin arbetar där den behövs som mest och därför kan varje session upplevas olik en annan. Reiki är godkänd av skatteverket som rehabiliterande friskvård med utgångspunkt från de studier som gjorts. Därför går det även bra att använda ditt friskvårdsbidrag till reiki sessioner.

Hur går behandlingen till?
Du vilar och slappnar på en massagebänk med dina vanliga kläder på, och får ta emot mjuk beröring på kroppens olika energicentrum.  Du behöver inte tidigare erfarenheter för att kunna ta emot en behandling.

Reiki med Gabriella Blomqvist
I en Reikibehandling med Gabriella Blomqvist får du först landa in 5-10 i vila på en massagebänk. Du blir guidad in i en avslappning genom olika andningstekniker och/eller en visualiseringsövning för att du lättare ska kunna slappna av under behandlingen. På så vis kan du lite enklare släppa på tankar och den naturliga anspänningen i kroppen.

Därefter läser Gabriella av din aura och skannar kroppens energikanaler för att få en helhetsuppfattning. Hon går sen igenom olika energicenter i kroppen genom att mjukt placera händerna över dem. Varje session är unik och anpassas därför också efter dina behov. Vanligtvis kommer många förnimmelser till henne i form av färger, bilder, ord eller känsla i händerna när hon arbetar. Vi avslutar därför sessionen med ett kort samtal där du får ta del av detta samt även landa i vad du själv upplevt om du önskar.

När blockeringar löses upp utifrån denna typ av behandling kan du efteråt antingen förnimma ett ökat lugn eller en mer kraftfull energi, ibland både och. Det kan vara en fördel att gå minst tre behandlingar nära i tid för att komma djupare i denna process, där du hjälper kroppen och sinnet att släppa taget om det som orsakat smärta från början. Då Reikienergin arbetar holistiskt med hela dig, din kropp, ditt sinne och dina emotioner, så kan även effekten komma successivt.

Gabriella Blomqvist

Boka 

via mail till Gabriella:

gabriella.blomqvist@gmail.com

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering. Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.