Josefin Magnusdotter är Infinites in-house-terapeut och coach och samtalsterapeut utbildad i London och Sverige. Hon har en bakgrund som civilekonom med många års erfarenhet av ledarskap i näringslivet.
Hos Josefin blir du mött med stor värme och professionalitet och en av Josefins ledstjärnor är att du som klient har alla svaren i dig. I ett tryggt utrymme hjälps vi åt att skapa din väg framåt, utifrån dina behov, förutsättningar och drömmar.

Josefin erbjuder:


TERAPI & BEHANDLINGAR

Johanna Lindberg

Johanna Lindberg är yogalärare med fokus på yogaterapi för kvinnor samt gravid- och postpartumyoga. Hon är även utbildad doula och holistisk livscoach, och har gått flera djupgående utbildningar i Yoni Shakti Well Woman Yoga Theraphy.
Johanna erbjuder:

Frida Hector
Frida Hector är utbildad avspänningspedagog och massör i Danmark och har under åren utvecklat olika metoder för att kunna möta sina klienter i just deras behov. Intuition kombineras med kunskap för en trygg och effektiv behandling.
Frida erbjuder:

Stina Stomby
Stina Stomby är diplomerad yogamassageterapeut sedan 2014 samt naturterapeut, utbildad vid Naturmedicinska Akademin. Stina har även gått flertalet kurser i andningsterapi och undervisar andningssessioner i grupp och individuellt. Stinas vision är att göra varje besökare fri från besvär och förbättra dennes självläkande förmåga.

Stina erbjuder:


Alexandra Maliganis

Alexandra Maliganis ger behandlingar i Thai Yoga Massage på Infinite Yoga Malmö. Hon är också yogalärare och hennes första yogalärarutbildning 2015 var i yogaformen Ayur Yoga, en form av Hatha Yoga med stora influenser från den ayurvediska filosofin.
Alexandra erbjuder:


Terapi & behandlingsformer 

Coaching

Coaching handlar om att utgå från ett ämne som du vill förändra/förbättra och därefter hitta ett mål som du önskar komma till.
Läs mer >>

Behandlingar

Ta emot en behandling för kropp och själv
 i reiki healing, Thai Yoga Massage, Access Bars, taktilmassage eller zonterapi
Läs mer >>


Mottagning

Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon/Skype
Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.
Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>

Frågor? 

 Vänligen kontakta
 
info@infiniteyoga.se

Priser och andra frågor
Maila
 Josefin ( josefin@infiniteyoga.se  0793401048 )