TILLSAMMANSYOGA
TORSDAGAR 15:00-16:00, START 18/11 2021

KURSBESKRIVNING

Vi bjuder in till tillsammansyoga där vuxen med barn som är ca 1,5 år till 9 år får chans att lekfullt röra sig tillsammans och utforska enklare acroyoga, kontaktimprovisation och dans!

Under den här timmen aktiverar vi alla våra sinnen tillsammans och låter härlig energi flöda i både rörelse och stillhet. Vi rör oss inkännande i och ur yogapositioner och tränar balans, smidighet och rytmik.

Ingen erfarenhet behövs, bara en nyfikenhet och vilja att skapa en fin stund tillsammans med ditt barn. Det kan vara skönt att ha mjuka bekväma kläder som är lätta att röra sig i. Inneskor behövs inte då vi är barfota under klassen, och rör oss på vårt vackra trägolv och mjuka yogamattor.


Kom som du är - utan prestation & måsten!
Här finns utrymme för både dig och ditt barn att vara precis som ni är, och vi släpper taget om alla jämföranden, måsten och prestation och bjuder in glädjen i att ha en hel yogasal fylld med barn som sprudlar i sin alldeles egen energi! Vi använder ljud, mantran och rörelser för att göra detta till en lekfull, mysig och rolig stund för både stora och små!

Skratt, fniss, förtjusta rop, gråt - alla ljud är välkomna här från både stora och små, så du behöver inte oroa dig för att din bebis ska behöva vara tyst. Här är allt ok!

Vi inleder klassen med en kort delning där alla har möjlighet att berätta om dagsform fysiskt och känslomässigt. Klassen anpassas sedan efter både de stora och små deltagarnas behov just nu.

OM KURSLEDAREN
Teres Arvidsson är en inspirerande, kunnig och entusiasmerande yogalärare, hälsocoach och nätverkare.  Hon har utövat yoga och intresserat sig för den ayurvediska läran sedan slutet av 90-talet och har alltid trott på att människan har en självläkande kraft, så länge vi lär oss att lyssna in till kroppen och ge den det den behöver.
Teres har dansat sedan hon var 8 år och har valt att hålla dansen som en njutning. Hennes senaste passion är dansformen Gaga, som får dig att bli medveten och komma i kontakt med ditt yttre och inre samtidigt som du leker med dina sinnen och din fantasi. Teres yogaklasser genomsyras av hennes genuina värme och hennes självklara sätt att se och känna in varje människa i rummet. Teres följer sin intuition i stunden i sin undervisning, och hennes klasser har ofta naturliga inslag av dans och fri härlig rörelse.

KURS 8 TILLFÄLLEN 
Torsdagar 15:00-16:00, med Teres Arvidsson, 4 tillfällen med start 18/11 2021. 

ANMÄLAN
Boka kursen på plats i studion med start 18 nov>>


HISS FINNS
Hissen i vårt hus är liten, men de flesta vagnar går in! Vi hjälps åt att bära upp vagnar vid behov, berätta i porttelefonen när du ringer på om du vill ha hjälp. Tre trappsteg upp till hissen, ramp finns.  

PRAKTISK KURSINFO
När du köper en yogakurs hos oss så har du, i mån av plats, möjlighet att ta igen missade tillfällen på en annan av våra klasser under den period din kurs pågår. När du avbokar din klass i bokningssystemet (som du hittar via rosa knappen Schema & bokning på hemsidan) senast fyra timmar innan klassen startar, så någon annan kan få din plats, så har du klassen till godo. Du kan sedan själv gå in och boka in en annan klass istället i vårt schema som passar för dig. Möjligheten att ta igen missade klasser gäller under den period som din kurs pågår. Du kan välja att gå på en annan klass i vårt härliga schema.

RIKTLINJER CORONA
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal för att kunna ha gott om plats mellan yogamattorna. Det finns yogamatta, bolster och filt på plats, eller ta med en egen yogamatta. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila.

FRÅGOR
info@infiniteyoga.se