YINYOGA HEALING HANDS
ONSDAGAR 19:30-21:00

Yinyoga Healing hands med Gloriana Åsasdotter och Emma Fager Malmström

Ny kurs för våren! Den här kursen går bara i studion.

Vi riktar blicken inåt och tillåter kroppen och sinnet att slappna av och släppa taget om stress, tankar och oro. Vi flyttar fokus från huvudets surr till kroppens lugna och visa röst. I yinyogan vilar vi i länge i varje position (3-10 minuter), för att kunna slappna av i alla muskler och komma djupare in i kroppen. När vi slappnar av i musklerna, kommer vi åt bindväven och de stelare delarna i kroppen, som leder och ligament. På så vis stärker vi kroppen, gör den smidigare och skapar möjlighet för energin att flöda. Vi når också in till det som finns djupt inom oss att komma upp till ytan. Yinyoga hjälper oss att hitta in i djupet av oss själva, kroppsligt och emotionellt.

Genom yinyogapositionerna närmar vi oss själva och minns hur det är att lyssna till och älska våra kroppar. Allt för att hitta tillbaka till dig själv, hitta hem igen och bygga upp kärleken till dig själv.

Den här klassen går endast i studion och yogaläraren ger helande beröring för ytterligare avslappning. Du får också hjälp att anpassa positionerna med bolster och block, så att din kropp hittar in i varje yinposition utifrån sina egna förutsättningar.


Med bolster, kuddar och härliga filtar får du utrymme att slappna av och komma till ro på din yogamatta. Med hjälp av ljuva toner, härliga dofter av eteriska oljor och yogalärarens helande händer landar du in i din inre helande stillhet. Andetag för andetag. Vi avslutar med en lång djupavslappning till helande toner, mjuk beröring, tyst savasana eller yoga nidra.

Den här kursen passar både för dig som van yogi och dig som är helt ny. Den är för dig som längtar efter att ge omsorg och omtanke till kroppen och hela din varelse. För dig som behöver mer lugn, vill varva ner och lyssna in till kroppens signaler.


TID
Onsdagar 19:30-21:00, start 12/1 och 23/3 2022
med Gloriana och Emma olika veckor.

Den här kursen går bara i studion

KURSPRIS
Kurs 10 veckor, 2 050 kr, 20 veckor 4 100 kr.

ANMÄLAN 
Anmäl dig till kursen med start 12 januari 2022, 10 v, här >>
Anmäl dig till kursen med start 23 mars 2022, 10 v, här >>

Vill du boka 20 veckor? maila emma@infininteyoga.se


DROP IN-PRIS
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet. Det kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Vi har minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Vi har yogamattor på plats att låna, eller så kan du välja att ta med en egen. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller vara med på kursen online.
Du som har bokat en kurs eller klass på plats i studion kan på egen hand boka om dig till online via din bokningsprofil fram till fyra timmar före klassen startar.
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDARNA

Gloriana Åsasdotter är certifierad Reiki Master i Usui Holy Fire® lll/ART. Hon är certifierad yinyoga lärare som hon studerat för Magdalena Mcweld och även i Yoga Nidra. Hon har en stor passion att förmedla yoga, rörelseglädje och meditation som ett verktyg för självläkning. Gloriana är danslärare från början och håller klasser för både vuxna och barn. Hon har deltagit på flera Mindfulness- och Vipassana kurser. Med hjälp av yoga, meditation, reiki och frigörande dans lyckades hon läka sin kropp efter en allvarlig skada trots bristande hopp från läkarna. Glorianas klasser kännetecknas av en varm, kärleksfull och expansiv energi där alla känslor får plats och där transformation kan äga rum. Hon har även jobbat med kakao i många år och håller kakao ceremonier med inslag av mantrasång, guidade Reikiupplevelser med Holy Fire® och meditativ/intuitiv rörelse för att läka hjärtat på djupet och hitta in till sitt hjärtas inre visdom.


Emma Fager Malmström är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är. Drivkraften är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti. Emma är yogalärare sedan 2016, utbildad i Yoga för högkänsliga, tonårsyoga, yinyoga och poweryoga.