BARNYOGA MED ÄVENTYR OCH DANSLEK
UTVALDA LÖRDAGAR MED START 25 SEPT KL 9.30-10.30

Barnyoga med äventyr & danslek för alla barn i åldrar 6-9 år

På denna kurs ger vi oss ut tillsammans på ett äventyr där vi utforskar både vår inre och yttre värld. Genom storytelling, yoga, dans och lek bjuder vi in till en stund där glädje och fantasi får flöda fritt! Tillsammans upplever vi och skapar magi i form av rörelseglädje och harmoni. Vi fördjupar förståelsen kring våra kroppar och sinnen i både rörelse och stillhet.

Vad innehåller kursen och hur är klasserna uppbyggda?
Varje klass börjar med en stunds Storytelling om vilket äventyr som väntar oss. Därefter värmer vi upp kropparna med olika danslekar i ca 10 minuter. Sedan gör vi olika yogapositioner som är kopplade till äventyret i ca 20 minuter. Klassen avslutas med en liggande vägledd avslappning och meditation.
Den röda tråden genom denna kurs är äventyret som heter “Bortom Regnbågen”. Varje klass har ett nytt äventyr som är kopplat till en av färgerna i regnbågen som även är kopplad till en del i kroppen. 

Kursen är 7 veckor lång och under den första klassen är en förälder per barn välkommen att delta aktivt på klassen. Detta för att barnet ska känna sig trygg och känna sig säker inför de kommande veckorna där föräldrar sedan inte kommer att närvara. Då kommer lämning och hämtning av barnen ske utanför Infinite Yogas port. Gloriana kommer att hämta barnen och följa med och lämna dem nere vid porten efter avslutad klass. Det är inte tillåtet att använda mobiltelefon i salen för att ta foto eller filma. Vi kan ta gemensamma foton i slutet av kursen om vi får godkännande om detta av alla föräldrar.
Det kan vara skönt för barnen att ha lösa kläder som är lätta att röra sig i och gärna ha en vattenflaska med sig. Inneskor behövs inte då vi är barfota under klassen.

För vem?

För alla barn i åldrar mellan 6-9 år. Inga förkunskaper av yoga eller dans behövs. Kom som du är och ha kul!

Barnyoga
Olika inkännande och roliga yoga positioner där barnen får träna balans, smidighet och styrka.

Äventyr & danslek
Äventyrskänslan finns genom hela klassen och varje klass börjar med att läsa en flaskpost om dagens äventyr. För att hålla kroppen varm och frigöra energi så kommer vi dansa och leka av oss en massa så att det blir lättare att finna harmoni under yogan och avslappningen.

Gloriana Åsasdotter

TID
Lördagarna 25/9, 2/10, 16/10, 23/10, 30/10, 13/11 och 20/11 med Gloriana Åsasdotter. Kursen går enbart i studion


PRIS
Kurs 7 veckor, 1 435 kr

ANMÄLAN
Anmäl dig till kursen med start 25/9 2021 >>RIKTLINJER CORONAVIRUS
Vi har minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. 
Vi har yogamattor på plats att låna, eller så kan du välja att ta med en egen. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller vara med på kursen online.
Du som har bokat en kurs eller klass på plats i studion kan på egen hand boka om dig till online via din bokningsprofil fram till fyra timmar före klassen startar.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så hålls den online.
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM LÄRAREN

Gloriana Åsasdotter är certifierad Reiki Master i Usui Holy Fire® lll/ART. Hon är certifierad yinyoga lärare som hon studerat för Magdalena Mcweld och även i Yoga Nidra. Hon har en stor passion att förmedla yoga, rörelseglädje och meditation som ett verktyg för självläkning. Gloriana är danslärare från början och håller klasser för både vuxna och barn. Hon har deltagit på flera Mindfulness- och Vipassana kurser. Med hjälp av yoga, meditation, reiki och frigörande dans lyckades hon läka sin kropp efter en allvarlig skada trots bristande hopp från läkarna. Glorianas klasser kännetecknas av en varm, kärleksfull och expansiv energi där alla känslor får plats och där transformation kan äga rum. Hon har även jobbat med kakao i många år och håller kakao ceremonier med inslag av mantrasång, guidade Reikiupplevelser med Holy Fire® och meditativ/intuitiv rörelse för att läka hjärtat på djupet och hitta in till sitt hjärtas inre visdom.