MÅNMORGONYOGA ONLINE, KURS 8 VECKOR
MÅNDAGAR 7:30-8:45

Månmorgonyoga med Lovisa Limseth


Längtar du efter att bjuda in större medvetenhet kring månens cykler och dess påverkan på dig? Hur skulle det kännas att göra detta i kombination med skön yoga och avslappning?

Varmt välkommen till en måninspirerad morgonyogaklass där vi guidas av inte bara yogalärare Lovisa utan också av vår kära måne. Under klassen tonar vi in på månens nuvarande fas (ny, halv, full) och det astrologiska tecken månen rör sig genom. Detta influerar vilka rörelser, positioner och andningsövningar vi gör och skänker oss användbara filosofiska frågeställningar som vi kan ta med oss in i dagen och resten av veckan. Varje klass blir på detta vis en ritual för dig där du antingen kan sätta intentioner (nymåne), bjuda in medvetenhet kring vad som är (halvmåne) eller skörda det som vuxit (fullmåne).

Den yoga vi gör är mjuk, inkännande och tillåtande med snälla dynamiska rörelser och sköna restorativepositioner. Varje klass börjar med en stunds intoning där månens fas och tecken presenteras. Därefter bjuder vi in mjuka stretchande rörelser för att försiktigt väcka kroppen, följt av avslappning i restorativepositioner. Samtliga positioner görs sittande, liggande eller på alla fyra (alltså inga stående positioner). Vi använder oss av kuddar och filtar för att kunna bädda ner oss i yogapositionerna riktigt skönt!

Klasserna sker helt och hållet via Zoom och du kan själv avgöra hur mycket eller lite du syns på skärmen.

Vad behöver jag för att delta?

Internet, någon from av skärm (dator, smartphone, platta), yogamatta eller handduk, fyra kuddar (kan vara soffkuddar och/eller sovkuddar), två filtar, någonting att lägga över ögonen. Vill du lyxa till det ordentligt kan du använda ett riktigt täcke också.

TID
Måndagar 7:30-8:45, 8 tillfällen, kursstart 4 oktober 2021 med Lovisa Limseth
Kursen livesänds online

PRIS
Kurs 8 veckor, 1 640 kr

ANMÄLAN 
Anmäl dig till kursen start 4 oktober  >>

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

OM KURSLEDAREN
Lovisa Limseth är passionerad yogi och verksam inom konst- och teatervärlden. Hon har många års erfarenhet av och utbildning inom yoga, meditation och Reiki och undervisar Yinyoga, Restorative, Hatha, Gravidyoga, Mamma Baby Yoga och Familjeyoga. Lovisa undervisar meditativt och intuitivt och hennes yoga är mjuk, avslappnad och tillåtande. Lovisa vill genom yogan skapa en harmonisk plats och en djupt tranformerande stund av stillhet där du kan slappna av och öppna upp för din egen inneboende potential att leva fullt ut.
"Jag tror att det viktigaste vi kan göra i livet är att skapa utrymme för livet att naturligt utveckla sig självt, både på yogamattan och ute i världen. Hur vi presterar är mindre viktigt än det vi tillåter hända. Vi har all den kraft vi behöver inom oss. Allt vi behöver göra är att ge oss själva chansen att öppna upp för denna inre rikedom. Yoga, meditation och alla former av kreativa uttryck är perfekta nycklar!”