REIKI & RESTORATIVE YOGA
LÖRDAGAR 11:30-13:00

Reiki & Restorative Yoga, med Gloriana Åsasdotter

I denna härligt omfamnande klass så bjuder vi in mjuk rörelse till våra kroppar innan vi så småningom landar in i olika återhämtande restorative positioner bland kuddar, bolster och filtar.

Genom meditativ vägledning och med hjälp av reikins läkande kraft så stillar vi det yttre bruset för att låta hjärtats djupaste önskningar göra sig hörda och ge näring till själen och hela vårt väsen.


För vem?
Denna klass behövs inte några förkunskaper till utan passar alla oavsett vart du är i livet. Vare sig du praktiserat yoga en längre tid eller är nyfiken på att börja. Kom som du är och låt dig omfamnas av kärleken och reikins läkande kraft.

Vad innehåller en klass?
Klassen börjar med mjuk intuitiv rörelse för att bjuda in värme till kroppen innan vi landar in i olika återhämtande restorative-positioner. Klassen är vägledd av varma kärleksfulla ord, reiki energi, klangskålar och ibland mer i tystnad.
Vi avslutar varje klass med en vägledd reiki meditation fullständigt om hållna av våra bolster och kuddar.

Restorative yoga
I restorative yoga landar vi in i mjukt avslappnande och återhämtande positioner under en längre tid för att verkligen ge hela kroppen en chans att helt få landa och för att hjälpa till med detta så använder vi oss av kuddar, bolster, block och filtar.

Reiki
Reiki är en energibalanserande kraft som arbetar med kroppens naturliga läkeförmågor och fyller på energiförrådet. Den verkar på olika plan både fysiskt, emotionellt och mentalt.
Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv energimedicin som fungerar bra vid olika typer av smärta, stress, ångest samt fysiska och mentala blockeringar.
Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi" och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien.

TID
Lördagar 11:30-13:00, start 15/1 och 26/3 2022
med Gloriana Åsasdotter

Kursen går både på plats i studion och livesänds online

PRIS
 Kurs 10 veckor, 2 050 kr, 20 veckor, 4 100 kr

BOKA 

Anmäl dig till kursen i STUDION 10 v, start 15/1 2022, här >>
Anmäl dig till kursen i ONLINE 10 v, start 15/1 2022, här >>

Anmäl dig till kursen i STUDION 10 v, start 26/3 2022, här >>
Anmäl dig till kursen i ONLINE 10 v, start 26/3 2022, här >>


DROP IN-PRIS
185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett kort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Vi har minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Vi har yogamattor på plats att låna, eller så kan du välja att ta med en egen. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller vara med på kursen online.
Du som har bokat en kurs eller klass på plats i studion kan på egen hand boka om dig till online via din bokningsprofil fram till fyra timmar före klassen startar.
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN

Gloriana Åsasdotter är certifierad Reiki Master i Usui Holy Fire® lll/ART. Hon är certifierad yinyoga lärare som hon studerat för Magdalena Mcweld och även i Yoga Nidra. Hon har en stor passion att förmedla yoga, rörelseglädje och meditation som ett verktyg för självläkning. Gloriana är danslärare från början och håller klasser för både vuxna och barn. Hon har deltagit på flera Mindfulness- och Vipassana kurser. Med hjälp av yoga, meditation, reiki och frigörande dans lyckades hon läka sin kropp efter en allvarlig skada trots bristande hopp från läkarna. Glorianas klasser kännetecknas av en varm, kärleksfull och expansiv energi där alla känslor får plats och där transformation kan äga rum. Hon har även jobbat med kakao i många år och håller kakao ceremonier med inslag av mantrasång, guidade Reikiupplevelser med Holy Fire® och meditativ/intuitiv rörelse för att läka hjärtat på djupet och hitta in till sitt hjärtas inre visdom.