RESTORATIVE YOGA - VILA DIG IN I VECKAN
MÅNDAGAR 12:00-13:00

Vila dig in i veckan – återhämtande lunchklass på måndagar

Varmt välkommen på en djupt avslappnade inledning på din vecka! Vila dig in i en ny vecka med yin- och restorative lunchyoga på måndagar. Hur skulle det vara att fokusera på dig själv först, låta dig själv landa och känna in vad du behöver - innan resten av veckan rullar igång? Vad mer skulle då vara möjligt för dig?

Under den här lunchtimmen varvar vi yinyoga och restorative yoga. I yinyogan landar vi stilla och sträcker ut kroppen i olika härliga positioner. I restorative positioner använder vi kuddar, bolster och filtar så att våra kroppar kan få vila och slappna av helt och fullt. Det här är en klass för dig som längtar efter lugn, avslappning, vänlighet, energipåfyllning och att få känna dig riktigt omhändertagen. 


På Infinite Yoga vill vi att alla ska kunna vara med och njuta av våra klasser, och klassen passar alla, ny som rutinerad yogi. 

Filippa Widell Basovic

TID
Måndagar 12:00-13:00, med Filippa Widell Basovic
Kursen går både på plats i studion och livesänds online

PRIS
Kurs 10 veckor, 2 050kr


ANMÄLAN

Anmäl dig till kursen i STUDION 10 v, start 10/1 2022 >>
Anmäl dig till kursen ONLINE 10 v, start 10/1 2022 >>

Anmäl dig till kursen i STUDION 10 v, start 21/3 2022 >>
Anmäl dig till kursen ONLINE 10 v, start 21/3 2022 >>DROP IN
Du kan gå fristående klasser i kursen, och anmäler dig via bokningssystemet som du når via rosa knappen "Schema & bokning". Klassen kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Vi har minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Vi har yogamattor på plats att låna, eller så kan du välja att ta med en egen. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller vara med på kursen online.
Du som har bokat en kurs eller klass på plats i studion kan på egen hand boka om dig till online via din bokningsprofil fram till fyra timmar före klassen startar.
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM LÄRAREN

Filippa Widell Basovic är utbildad yogalärare, reiki healer, medial vägledare, massageterapeut och diplomerad holistisk livscoach. Filippa tar emot klienter för samtal och behandlingar.

Filippas yoga- och meditationsklasser är inkännande, lugna och tillåtande och har inslag av meditation och avslappning. Hon undervisar i yinyoga, restorative yoga, mindful yoga, gravidyoga och mama baby. Yoga är meditation i rörelse och att få komma kontakt med kroppen, stanna och känna på det som är. "För mig har yogan och meditation blivit ett sätt att leva, tänka och vara. Att få möta livet och påminna mig om att just nu är det denna stund som gäller, och sen nästa..."