VINYASA FLOW, FLÖDE & LÄTTHET
TISDAGAR 19:30-20:45

VINYASA FLOW – Flöde & lätthet med Anneli Wisén

Klassen hålls på engelska eller svenska, beroende på efterfrågan. This class is guided in English or Swedish according to need.

Välkommen till en mer dynamisk yogaklass med rörelse och värme för alla nivåer! I den här klassen bjuder vi in till att bygga styrka, uthållighet, balans, samtidigt som vi frigör stress från vår kropp och vårt sinne. Vi flödar in och ut ur yogapositionerna till rytmen av vårt andetag, inkännande till vad vi behöver här och nu. Klassen går löpande under året och ger dig möjlighet att i ditt eget tempo bygga upp uthållighet och utvecklas inom din fysiska yogapraktik.

Hur kan du på ett snällt sätt välkomna en utmanande stund på mattan? Varmt välkommen!

Anneli Wisén

TID
Tisdagar 19:30-20:30, start 11 januari och 22 mars 2022
med Anneli Wisén

Kursen går både på plats i studion och livesänds online

PRIS
Kurs 10 veckor, 2 050 kr

BOKNING

Anmäl dig till kursen, start 11/1 2022, 10 v i STUDION här >>
Anmäl dig till kursen, start 11/1 2022, 10 v ONLINE här >>

Anmäl dig till kursen, start 22/3 2022, 10 v i STUDION här >>
Anmäl dig till kursen, start 22/3 2022, 10 v ONLINE här >>


DROP IN-PRIS
Du kan gå fristående klasser i kursen, och anmäler dig via bokningssystemet som du når via rosa knappen "Schema & bokning". Klassen kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Vi har yogamattor på plats att låna, eller så kan du välja att ta med en egen. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid kursen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så hålls den online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM LÄRAREN
Anneli Wisén är certifierad yogalärare i Vinyasa, Hatha, Ashtanga och Restorative yoga. Hon håller yogalärarutbildningar i Restorative Yoga och Vinyasa Yoga as a Healing Art, och har bott och undervisat på flera platser i världen, bland annat i Spanien, Malta och Bali. I Annelis klasser guidas du till din sanna och unika kärna, där transformation och aktivering av din egen inre läkande kraft kan ske. Även i en mer dynamisk yogapraktik kan vi hitta sätt att tona in på den inre helande kraft vi alla har inom oss.
Anneli är Reiki Master terapeut och utbildare, Breathwork facilitator och Holistic Life Coach. Hon håller shamanska gudinne-retreats, healing circles, månceremonier och erbjuder readings i Shamansk Astrologi. På Infinite kan du boka sessioner med Anneli i Reiki, Breathwork, life coaching, regressionshealing och privata yogaklasser.
"Jag ser all form av yoga som ett helande verktyg, och det vackraste sätt att hitta tillbaka till vår sanna natur som människa. Där inom oss väntar en oändlig rikedom på att bli återupptäckt och återuppväckt!"