YIN & YANG - FREDAGSKÄNSLA
FREDAGAR 12:00-13:00

Yin & Yang Yoga - fredagskänsla

Mitt på dagen möts vi i ett yogapass som kombinerar vila och återhämtning med skön rörelse.

En njutbar klass där vi rör oss mellan aktivitet och vila, på en utforskande resa genom våra kroppar. I Yin & Yang-yogan har du möjlighet att öva dig på att på riktigt lyssna på vad din kropp säger till dig, och ta hand om den genom ett stärkande och skönt flöde av yang-sekvenser med fokus på vår core och inre styrka, i kombination med härlig och djupgående vila i yin-positioner.

Yin & Yang är en kinesisk symbol som visar flödet och balansen mellan två krafter. Krafterna är varandras motsatser och båda lika viktiga, för den ena kan inte existera utan den andra. Yin symboliserar vila, att släppa taget, natt, måne, vatten och vinter och yang symboliserar aktivitet, värme, dag, sol, eld och sommar.  I denna klass startar vi i Yin och rör oss till Yang, för att ge möjlighet till en energifylld fortsättning på resten av dagen och veckan.

Vad innehåller en klass i Yin & Yang-yoga?
• Djupgående vilopositioner från yin- och restorativeyoga
• Avslappning till guidning, doftbad, musik, tystnad, sjungande skålar, klangspel
• Utrymme att känna in kroppen för att kunna följa ditt flöde just i stunden
• Yoga som stärker dig inifrån och ut
• Rörelser som ökar cirkulationen i kroppen
• Tekniker för att släppa taget om gammalt och det som inte är genererande för dig med olika skaktekniker och frigörande dansinspirerade rörelser

För vem?
Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga, välkommen precis som du är!

Karin Sjönnemo

TID
Fredagar 12:00-13:00,  10 eller 20 tillfällen våren 2022,
med Karin Sjönnemo

Kursen går både på plats i studion och livesänds online

KURSPRIS
Kurs 10 veckor, 2 050 kr, 20 veckor, 4 100 kr

ANMÄLAN

Anmäl dig till kursen i STUDION, start 14/1 2022, 10 v, här >>
Anmäl dig till kursen i ONLINE, start 14/1 2022, 10 v, här >>

Anmäl dig till kursen i STUDION, start 25/3 2022, 10 v, här >>
Anmäl dig till kursen i ONLINE, start 25/3 2022, 10 v, här >>

DROP IN-PRIS
Anmäler dig via bokningssystemet här. Klassen kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort. Även lunchyogakort gäller för morgonyogaklasser.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Vi har minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Vi har yogamattor på plats att låna, eller så kan du välja att ta med en egen. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller vara med på kursen online.
Du som har bokat en kurs eller klass på plats i studion kan på egen hand boka om dig till online via din bokningsprofil fram till fyra timmar före klassen startar.
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM LÄRAREN
Karin Sjönnemo är diplomerad samtalsterapeut och yogalärare,
specialiserad inom högkänslighet. Som yogalärare och samtalsterapeut vill hon bidra till en värld av mer medvetenhet, där vi lyssnar mer till oss själva och till varandra, där vi vågar vara sårbara och ärliga. För att det ska vara möjligt ser Karin att vi behöver skapa mer tillåtande - till oss själva, våra kroppar, våra känslor och till varandra, gå bortom dömande och drama och istället börja välja det som fungerar för oss. Vad mer är möjligt att skapa då?
"Att få arbeta med både yoga och samtalsterapi gör mig innerligt glad och tacksam - att få bidra till människor, få finnas som ett stöd, ett bollplank, en inspiration och en lyssnande medmänniska. Efter utbrändhet blev yogan mitt sätt att bygga upp kroppen igen, stärka självtilliten och hitta ett lugnt och tillåtande space, något jag älskar att få skapa för deltagarna i mina yogaklasser."