FRIDAY TREATS
UTVALDA FREDAGAR UNDER VÅREN 2022

FRIDAY TREATS VÅREN 2022:

28/1 Meditation & healing sounds, Alexandra Maliganis

Detta fredagstreat ger dig möjlighet att på ett mjukt och hållet sätt släppa taget om veckan och allt vad som har hört till, och i stillhet och närvaro tona in på helgen. Denna kväll dedikeras till ditt inre - genom en inledande stund av mjuk och skön yoga stimulerar vi kroppen för att med det kunna rikta fokus inåt. Vi bjuder in stilla meditation och avslappning med hjälp av helande ljud från klangskål och gong. Kom som du är och försök öppna sinnet för att ta emot vad än som kommer till dig. Varmt välkommen.


18/3 Self care friday, Emma Fager Malmström

Den här fredagen guidar Emma dig i omhändertagande mjuk yoga, meditation och stilla vila. En möjlighet att ge omsorg och kärlek till kroppen och hela dig. Varmt välkommen till en varm och kärleksfull yogastund för dig!

samt 6/5 och 27/5 med Alexandra Maliganis

Fler klasser tillkommerFÖRKUNSKAP OCH NIVÅ
Inga tidigare förkunskaper behövs. Kom som du är!

TID
Utvalda fredagar kl 16.30-18, i studion och live online.
28/1, 18/3, 6/5 och 27/5. Fler datum tillkommer. 


DROP IN-PRIS
185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett kort. 150 kr för drop-in online. 

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida. Avbokning senast 4 timmar innan klassen börjar. 

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal, för att ha extra utrymme mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.

Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid kursen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>