GRAVIDYOGA - TRYGGHET & TILLIT
TORSDAGAR 19:00-20:15

Gravidyoga – Trygghet och tillit


Genom avslappning och yogaövningar speciellt framtagna för dig som gravid, får du utrymme att lyssna inåt och känna vad just du behöver precis här och nu.

Förhoppningen är att yogan vi gör tillsammans ska öka din medvetna närvaro och därmed öppna upp för mer lugn och tillåtande i vardagen. På det sättet blir det lättare att välkomna de förändringar som naturligt sker i din kropp, men också i dina känslor och tankar, under graviditeten. Här får du låta känslan av trygghet och tillit till dig själv och din kropp växa sig starkare, och skapa den plats du och ditt barn behöver under din graviditet, din förlossning och ditt föräldraskap.


Kursen innehåller:

• Yogapositioner (asanas)

• Andningsövningar

• Avslappning

• Känslohantering

• Stärka bandet till ditt barn 

• Förberedelse inför förlossning och det fortsatta föräldraskapet

 

OM LÄRAREN

Isabelle Wardaeus är utbildad gravidyogalärare genom ”I din fulla kraft gravidyogalärarutbildning, samt utbildad barnyogaledare.

Isabelle gjort en massa olika saker hittills i livet; rest, spelat teater och jobbat i second handbutik. Hon har även hållit i samtalscirklar med ämnen kring graviditet och föräldraskap. I bagaget finns också en skådespelarutbildning på Folkhögskola och kurser i kreativitetspsykologi, små barns inlärning och utveckling ur ett pedagogisk perspektiv samt utbildningar inom barnlitteratur. personlig utveckling och reiki-healing.

”För mig är yoga som en kärleksfull present till mig själv. En kran av energi och klarhet och ett space för tillåtande för både för kropp och själ. Det må låta lite klyschigt och håll i dig för här kommer mer! Gravidyoga är typ det vackraste jag vet! När jag väntade mitt barn och gick på gravidyoga på Infinite så var de stunderna så heliga! Att få möta andra, landa i vetskapen om att en liten person skapas i mig, bli sedd i mina känslor, oavsett vilka de var i just den stunden och att få ge mig själv kärlek och tid att bara vara. Det har kommit att bli min starka vilja och passion att erbjuda just det rummet och det tillåtandet för fler gravida. Jag tror att vi behöver mata tilliten till oss själva och våra kroppar med vår uppmärksamhet och låta den expandera. För tilliten finns där. Vi behöver bara leta upp var den eventuellt har gått och gömt sig och locka fram den.”

Gravidyogalärare Isabelle Wardaeus

Praktisk information

Torsdagar 19:00-20:15, med Isabelle Wardaeus, 
Nya kursstarter 29/8 & 24/10, kurs 8 veckor)

PRIS
1640 kr för 8 tillfällen

ANMÄLAN TILL KURSEN
Anmäl dig till kursen i studion med start 29/8 2024>
Anmäl dig till kursen i studion med start 24/10 2024>>

FÖRKUNSKAP

Inga förkunskaper behövs. Den här kursen passar lika bra för dig som är helt ny på yoga, som dig som har yogat länge.

NÄR I GRAVIDITETEN KAN JAG BÖRJA?

Du är välkommen när du själv känner att du vill komma. Yogan är anpassad för att kunna vara med dig från start i graviditeten och hela vägen fram till förlossningen. En del kommer i vecka 8, och andra i vecka 35. Välkommen när du vill. 

INFÖR FÖRLOSSNING
Yogakursen förbereder dig både fysiskt och mentalt inför förlossningen. Du kan även fördjupa dessa kunskaper tillsammans med den eventuella partner eller stödperson du planerar att ha vid din sida under förlossningen genom att gå vår förlossningsförberedande workshop Redo att föda, läs mer här >>

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den guldiga knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår. Här kan du också boka om dig om du skulle vilja gå klassen online vid något tillfälle.