Yoga online med Infinite Yoga

Yoga med Infinite Yoga - var du än befinner dig! Vi finns här för dig.

Vi sänder yoga live online ca 50 klasser i månaden, direkt från vår studio i Malmö.
Vi erbjuder även förinspelade yogapaket som du kan ta del av när och var du vill.

FÖRINSPELAT YOGAPAKET; GOD MORGON! YOGA, MEDITATION & REFLEKTION, 590 KR
Vakna till en helt ny dag med Infinite Yoga! Yogapaket att använda när och var du vill.

LÄS MER >>

DROP IN-KLASS YOGA LIVE ONLINE, 150 KR
Gäller både öppna klasser och kursklasser, se aktuellt schema.

LÄS MER >>

MÅNADSKORT YOGA LIVE ONLINE, 450 KR
Fri tillgång till all livesänd yoga online under 1 månad. Kortet förlängs automatiskt, och kan sägas upp när du önskar.

LÄS MER >>

Så här berättar online-yogin Mira:

"Jag har nu haft förmånen att följa er online i ett års tid, och är oändligt tacksam för det. Er studio gör skillnad i den här världen! Ni hjälper mig att komma hem till mig själv när livet är intensivt. Det är så fint: att hitta hjälpen hos sig själv, i sin egen kropp, under guidning av er! Passen är mig till större hjälp än åtskilliga terapier och medicinering mot läkarvärldens diagnos "överkänslighet". Att yoga med er är att komma hem . Och att yoga online är en fantastisk möjlighet att integrera yogan i sin vardag!"


Så här är du med på våra livesända klasser

  1.  Gå till www.infiniteyoga.se och klicka på den guldiga knappen ’Schema & bokning'. Logga in i bokningen med din mailadress och skapa ett personligt lösenord om du inte redan har ett.

  2. I yogaschemat bokar du den klass du önskar. Vill du gå online bokar du klassen som heter ONLINE, tex ”ONLINE - Restorative yoga”. Du som har onlineyogakort har tillgång till samtliga klasser online under tidsperioden för ditt kort. Om du har 10-kort, Halvårskort, Årskort eller annat yogakort så väljer du för varje bokning du gör om du vill vara med på klassen på plats i studion eller online. Länken till klassen mailas ut 15 min före klassen startar, så boka dig senast 20 min före en klass för att vara säker på att få länken.
  3. Om du är bokad till en STUDIO-klass och vill vara med online, går du till fliken Yogaschema och letar upp den klass du är bokad till. Du avbokar dig först från studio-klassen och bokar sedan in dig på ONLINE-klassen (dessa ligger bredvid varandra i schemat). Kom ihåg att avboka/omboka senast fyra timmar före klassen startar om du får förhinder eller känner dig sjuk. Så länge du avbokar senast 4 timmar före klassen har du ditt klassklipp till godo.


4. Ca 15 minuter före en ONLINE-klass startar får du länk till vår onlineyogasal  via mail (och sms om du angett ditt telefonnummer på ditt bokningskonto). Följ länken så kommer du till vår onlineyogasal på Zoom där klassen sänds.
Första gången du är med på en klass kan du i förväg ladda hem appen  eller programmet "Zoom" till din telefon eller dator.

Här kan du se en instruktionsfilm om hur du ansluter till yogaklassen på Zoom. Du kan själv välja om du vill medverka med eller utan video. Om du har frågor till yogaläraren under klassen, så skriv dem i chatten på Zoom.

Varmt välkommen att njuta av yoga online tillsammans med Infinite Yoga Malmö! <3

Läs mer om alla våra yogakort här >>