Yoga online med Infinite Yoga

Yoga med Infinite Yoga - var du än befinner dig! Vi finns här för dig.

Vi sänder yoga live online ca 25 klasser i månaden, direkt från vår studio i Malmö & har även ett växande utbud av förinspelade yogapaket, som du kan ta del av när och var du vill. Varmt välkommen till din egen yogastudio, när och var du vill!

Yoga on demand

Yoga när och var du vill, tillsammans med Infinite Yogas trygga och varma lärare. Kurserna är för dig som är ny i yogans värld, liksom dig som har yogat länge. När du har köpt din yogakurs har du möjlighet att se innehållet och yogafilmerna i den hur många gånger du vill, och du har tillgång till kursen minst 12 månader från köp.

Följ med på 7 veckor av skön yoga online i sommar

Nyhet! Kursen öppen för bokning! <3

FÖRINSPELAT YOGAPAKET;

KVÄLLSYOGA! GODNATT - YOGA, MEDITATION & REFLEKTION, 390 KR


Godnatt & välkommen till kvällsyoga - en njutbar yogastund för att avsluta dagen mjukt med yogalärare Lovisa Limseth.

Varva ned och förbered dig att stiga in i drömmarnas värld med hjälp av mjuka qigongövningar och restorative yoga. Lovisa visar även hur du kan använda kuddar, filtar och annat du har i ditt eget hem, för att skapa ett mysigt yoga-bo och förbereda dig för en riktigt skön och vilsam yogastund.

LÄS MER >>

FÖRINSPELAT YOGAPAKET; MORGONYOGA!

YOGA, MEDITATION & REFLEKTION, 390 KR

Godmorgon och välkommen till en skön start på din dag! Med Infinite Yoga Onlines morgonyoga kan du inleda dagen på ditt sätt, tillsammans med yogalärarna Emma Fager Malmström & Johanna Lindberg Lanz. Här får du tre 20 min långa yogaklasser, en andningsövning, en meditation och en reflektionsövning. Du kan ta en klass i taget eller välja din egen kombination. Kanske vill du väcka kroppen med yoga och meditation. Eller en andningsövning och en stund för reflektion? Välj hur du vill starta din dag!


LÄS MER >>

MÅNADSKORT YOGA LIVE ONLINE, 450 KR
Fri tillgång till all livesänd yoga från Infinite Yoga online under 1 månad. Kortet förlängs automatiskt, och kan sägas upp när du önskar.

LÄS MER >>

DROP IN-KLASS YOGA LIVE ONLINE, 150 KR
Gäller både öppna klasser och kursklasser, se aktuellt schema.

LÄS MER >>

Så här berättar online-yogin Mira:

"Jag har nu haft förmånen att yoga med Infinite online i ett års tid, och är oändligt tacksam för det. Er studio gör skillnad i den här världen! Ni hjälper mig att komma hem till mig själv när livet är intensivt. Det är så fint: att hitta hjälpen hos sig själv, i sin egen kropp, under guidning av er! Passen är mig till större hjälp än åtskilliga terapier och medicinering mot läkarvärldens diagnos "överkänslighet". Att yoga med er är att komma hem. Och att yoga online är en fantastisk möjlighet att integrera yogan i sin vardag!"


Så här är du med på våra livesända klasser

  1.  Gå till www.infiniteyoga.se och klicka på guldknappen ’Schema & bokning'. Logga in i bokningen med din mailadress och skapa ett personligt lösenord om du inte redan har ett.

  2. I yogaschemat bokar du den klass du önskar. Vill du gå online bokar du klassen som heter ONLINE, tex ”ONLINE - Restorative yoga”. Du som har onlineyogakort har tillgång till samtliga klasser online under tidsperioden för ditt kort. Om du har 10-kort, Halvårskort, Årskort eller annat yogakort så väljer du för varje bokning du gör om du vill vara med på klassen på plats i studion eller online. Länken till klassen mailas ut 15 min före klassen startar, så boka dig senast 20 min före en klass för att vara säker på att få länken.

4. Ca 15 minuter före en ONLINE-klass startar får du länk till vår onlineyogasal  via mail (och sms om du angett ditt telefonnummer på ditt bokningskonto). Följ länken så kommer du till vår onlineyogasal på Zoom där klassen sänds.
Första gången du är med på en klass kan du i förväg ladda hem appen  eller programmet "Zoom" till din telefon eller dator.

Här kan du se en instruktionsfilm om hur du ansluter till yogaklassen på Zoom. Du kan själv välja om du vill medverka med eller utan video. Om du har frågor till yogaläraren under klassen, så skriv dem i chatten på Zoom.

Varmt välkommen att njuta av yoga online tillsammans med Infinite Yoga Malmö! <3

Läs mer om alla våra yogakort här >>