Kontakt 

Infinite
E-post: info@infiniteyoga.se  Telefon: 040-892 44

Kontaktperson -
 Johanna Lindberg
E-post: johanna@infiniteyoga.se 
Adress: Gustav Adolfs torg 43, 211 39 MALMÖ.

Organisationsnummer: 559010-5846. Bankgiro:  452-6067

Sociala medier
Facebook:
Infinite Yoga Malmö. Instagram: Infiniteyogamalmo
In och följ oss! 


Öppettider

Öppettiderna kan variera. Vi öppnar ca 30 minuter innan våra klasser startar, så bäst koll på våra öppettider har du genom att se alla våra klasser i vår onlinekalender.

Vi håller även öppet i yogashoppen och för försäljning av yogakort med mera under dagarna när det inte pågår annan verksamhet, kontakta oss för tidsbokning.

Varmt välkommen!


Om oss 

Varmt välkommen hem!
Det är så vi hoppas att du ska känna när du kommer till oss. Välkommen att vara den du är, slappna av, släppa taget om stress, krav, prestation och måsten, fylla på med ny energi, inspireras och bli omhändertagen. Infinite Yoga Malmö är som ett ständigt pågående retreat med yoga, personligt växande, medvetandeutveckling, inre resor, förändringsprocesser och djupgående terapi med känslohantering. Mitt på Gustav Adolfs torg i Malmös absoluta centrum med utsikt över torget och gågatan, ligger Infinite Yoga Malmö. INFINITE syftar till att vi är oändliga varelser med oändliga möjligheter, vilket är grundfilosofin i Infinites koncept. Studion är inrättad i en vacker sekelskiftsvåning med en stor yogasal, reception,  samtalsrum och omklädningsrum för både damer och herrar. Studion ligger 10 minuters gångväg till Malmö centralstation & många bussar stannar på hållplats Gustav Adolfs torg som ligger 100 meter bort.

Vi har yogamattor, filtar och bolster på plats, du behöver inte ta med något.
Ta gärna på dig mjuka kläder som är lätta att röra sig i, och som du är bekväm i.
Vi bjuder på te när du kommer.


Hitta hit


Infinite Yoga Malmö ligger på Gustav Adolfs torg 43, med utsikt över torget och gågatan, mitt i Malmös absoluta centrum. Studion har 10 minuters gångväg till Malmö centralstation och många bussar passerar hållplats Gustav Adolfs torg som ligger precis intill.

Parkeringsmöjligheter finns (förutom på gatan) i P-hus Lilla torg  på Hjulmansgatan 4 och Malmö Hansa på Malmborggatan 4-6. Det finns även parkering till något lägre pris utanför Stadsbiblioteket, 10 minuters promenad bort.

Vi har yogamattor, filtar och bolster på plats, du behöver inte ta med något.
Ta gärna på dig mjuka kläder som är lätta att röra sig i, och som du är bekväm i.


Välkommen hemFå vårt nyhetsbrev (läs här om hur vi hanterar dina personuppgifter)