Välkommen hem till Infinite Mama!

Med Infinite Mama har du möjlighet att stanna upp i vardagen och ge dig själv en stund helt för dig. Här har du utrymme att skapa kontakt med ditt kommande barn redan under graviditeten. Och för dig som är nybliven mamma, en möjlighet att stanna upp och lyssna in och ge omtanke till dig själv, mitt i livet med ett litet barn.
Läs mer om Infinite Mama & vår vision >>

Vi uppdaterar vårt bokningssystem och om din kortbetalning inte funkar, så betala gärna via Swish till 123 576 00 46 och skicka din beställning till: info@infiniteyoga.se . Du får då även 10% rabatt på ditt köp! <3


Gravidyoga

Gravidyoga – Trygghet & tillit

Torsdagar 19.00-20.15
Nya kursstarter 29/8 & 24/10 2024
Isabelle Wardaeus
Läs mer / Anmäl dig

Medveten Gravidyoga

Tisdagar 17.30-19.00
Ny kursstart 20/8 2024
Johanna Lindberg
Läs mer / Anmäl dig

Birthlight Pregnancy Yoga

Sundays 18.30-20.00
New courses starting 1/9 & 27/10 2024
Barbara Ekelund
Read more/Book the course

.


Yoga tillsammans med bebis

Mamma Baby Yoga

äldre bebis

Onsdagar 13:30-14:30
Ny kursstart 21/8 2024
Johanna Lindberg
Läs mer / Anmäl dig

Mamma Baby Yoga

Onsdagar 10:00-11:00
Ny kursstart 21/8 2024
Johanna Lindberg
Läs mer / Anmäl dig

Baby yoga in English

Mondays 10:00-11:00
Starting 2 of Sep
Barbara Ekelund

Read more

Babymassage

Tisdagar 14:00-15:00
Ny kursstart 3/9 2024
Johanna Lindberg


Mamma Baby Yoga Flow

Torsdagar 9.45-10:45
Nya kursstarter hösten 2024

Teres Arvidsson

.


Workshops

Yogadjuren: Yoga med barn

Nya datum kommer
Maria Tholén
Läs mer / Anmäl dig

.

.


Förlossningsförberedande kurser

REDO ATT FÖDA – FÖRLOSSNINGSFÖRBEREDANDE WORKSHOP
Söndag 15 sep kl 9:00-12:00. En tretimmars workshop där vi djupdyker i kraftfulla verktyg inför förlossningen. Här får du och din partner eller den stödperson som är med dig under förlossningen möjlighet att se på hur ni som ett team allra bäst kan möta den unika upplevelse en förlossning är. Läs mer >>

PREPARING FOR BIRTH WORKSHOP IN ENGLISH

Sunday 12th of May at 9:00-12:00. This session is dedicated to the birth of your child, and a great opportunity for you and your partner or birth support person to explore how the two of you can prepare for this unique experience in the best possible way. Read more >>


Samtal & behandlingar för gravida och mammor

SAMTAL FÖR GRAVIDA & NYBLIVNA MAMMOR
Josefin Magnusdotter

Har du tankar, funderingar och känslor runt din graviditet? Känner du dig överväldigad av många olika känslor runt det stundande eller nya föräldraskapet? Känner du att det är svårt att hitta din egen röst ibland alla åsikter och råd som cirkulerar runt dig? Har du ett behov av att vädra allt som finns i ditt system?
Att gå in i föräldraskapet är ofta väldigt känslofyllt. Vi erbjuder dig ett tryggt utrymme att vädra känslor och se på vad du behöver och vad som fungerar för dig – mitt i en omvälvande förändring.

PRIVATSESSION INFÖR FÖRLOSSNING
Johanna Lindberg
Privatsessioner för dig som är gravid samt din partner/stödperson under förlossningen. Vi ser på era unika behov och hur vi möter dem med hjälp av enkla och kraftfulla verktyg, som ni kan ha stor nytta av redan under graviditeten, samt inför, under och efter förlossningen.
LÄS MER >>


YOGATERAPI FÖR KVINNOR:
FERTILITET, GRAVIDITET OCH POSTPARTUM
Johanna Lindberg
En privatsession för dig som med hjälp av yoga, djupavslappning, meditation och samtal vill komma i djupare kontakt med och ta hand om dig själv. Dessa sessioner har fokus på Womb Yoga, som hjälper dig att komma i kontakt med din inre rytm och livscykel som kvinna, och kan exempelvis vara värdefullt för dig som vill lära känna och bli vän med din menscykel, som är eller vill bli gravid eller nyligen fött barn, eller som upplever förändringar genom förklimakteriet eller klimakteriet i din kropp.
LÄS MER >>

MASSAGE FÖR GRAVIDA OCH NYBLIVNA MAMMOR
Frida Hector
Gravidmassage hjälper dig att tanka energi när din kropp skapar ett nytt liv. Massage för gravida hjälper dig att släppa spänningar som uppstått både från kroppens ändrade balanspunkt samt från förväntningar och eventuell oro som kan sätta sig i kroppen. Massagen hjälper tunga ben, trötta ryggar och ömma axlar, både under graviditeten och första tiden med barnet.
Genom att mjuka upp muskelspänningar och att jobba med medvetenheten kring kroppen kan även foglossning/bäckensmärta lindras.I din fulla kraft - gravidyogalärarutbildning


NY KURSOMGÅNG I MALMÖ & ONLINE!
En djupgående utbildning, start april 2024
Ulrika Liard Wedin & Johanna Lindberg

120 TIMMAR 
Har du ett genuint intresse för gravida kvinnor och deras välmående? Vill du lära dig hur du på ett säkert sätt kan använda yogans kraftfulla redskap för att hjälpa kvinnor att må så bra som möjligt under graviditeten och efter förlossningen? Delar du vår önskan om att fler kvinnor ska få vara gravida, föda och uppleva första tiden med det nyfödda barnet i kontakt med sin fulla kraft? Då är det här en utbildning för dig!
Foto: Isabell N Wedin

Sagt om Infinite Mama Gravidyoga

Foto: Isabell N Wedin

– Efter flera år av IVF-försök och två missfall blev jag äntligen gravid igen och det tog väldigt lång tid för mig att våga börja hoppas och tro att det denna gång skulle gå hela vägen, att det äntligen skulle komma en liten bebis till oss! Gravidyogan hjälpte mig att vecka för vecka att hitta ett lugn i min graviditet och att hitta kraften att våga tro på att allt skulle gå bra. Jag kommer ihåg första gången Johanna sa; lägg nu en hand på ditt hjärta och den andra på magen, jag tänkte; HERREGUD! Jag har ju ett barn i min mage, JAG ÄR GRAVID! Det var fantastiskt, att äntligen våga släppa fram de känslorna och att en gång i veckan få stanna upp och bara vara i gravidbubblan och släppa allt runt omkring. Också att få dela timmen med andra gravida och få höra hur de upplevde sina graviditeter; allt av oro, rädsla, glädje och förväntan, vecka för vecka. Att öva andning och olika rörelser inför förlossningen kändes lugnade i allt vad som skulle komma.
Caroline Richter och sonen Bill, deltagare i Medveten Gravidyoga hösten 2017  
Läs mer >>

Foto: Isabell N Wedin

- Jag kunde gå på min vanliga yoga fram till vecka 20 ungefär, sen började magen begränsa vissa positioner och det kändes svårt att veta vad som var bra för mig och min gravidkropp, och vad som faktiskt kunde vara skadligt. Då var det skönt att gå över till gravidyogan med fullt fokus på var jag var då och vad jag behövde. Det var en påminnelse om att min kropp kunde och behövde röra på sig, och dessutom en fin gemenskap att tillhöra. Under förlossningen använde jag andningen jag har med mig från yogan för att kunna slappna av. Det fungerade framförallt under öppningsfasen väldigt bra för mig.
- Nu går jag och Hedda, som snart blir tre månader, på Mamma Baby Yoga. Även om det inte alltid blir ett helt och fokuserat yogapass så är det också en bra påminnelse om vad jag och min kropp kan och behöver göra för att må bra.
Ylva Brännström och dottern Hedda, deltagare i Medveten Gravidyoga hösten 2017  
Läs mer >>

- Min största rädsla inför att barnet kom var rädslan för att bli isolerad och ensam. Att gå från en rik och välfylld kalender till att vara ensam hemma med barnet utan att veta hur dessa dagar skulle bli. Därför såg jag till att vi tidigt började gå på mamma baby yogan - Karla var 5 veckor gammal när vi började vår första kurs. Infinite har blivit till en plats där jag och barnet möttes, som den jag var innan hon kom och den jag är sedan hon är med. Det har blivit en trygg plats att utforska vem jag vill vara i min nya roll som mamma, en oas bortom alla måsten, borden och stressande om än välmenande råd. Här mår vi båda bra i kropp och själ och får den energin vi behöver för att utforska världen tillsammans. Jag känner stor tacksamhet för denna samhörighet!"
- Hannah Stanton och dottern Karla, som gått Medveten Gravidyoga och Mamma Baby Yoga på Infinite Mama 2019-2020
Läs mer >>