YOGATERAPI FÖR KVINNOR

Dessa sessioner hålls i yogasalen på Infinite Yoga, Gustav Adolfs Torg 43 eller live online

En privatsession för dig som med hjälp av yoga, djupavslappning, meditation och samtal vill komma i djupare kontakt med din inre rytm och livscykel som kvinna.


FÖR VEM?

Sessionerna är särskilt riktade till dig som vill lyssna på och komma i djupare kontakt med din egen inre rytm och passar exempelvis dig som:


• Vill bli vän med din menscykel och hitta den unika kraft den har att ge dig i sina olika faser och skiftningar

• Önskar bli gravid och vill ha yoga som mjukt stödjer dig på resan

• Är gravid och vill ta hand om både kropp, känslor och ditt växande barn i magen

• Nyligen har fött barn och vill ta emot mjuk omtanke med både rörelse och stillhet
• Vill ha yoga som stödjer dig genom för-klimakteriet och klimakteriets skiften i kropp och känslor, och som följer med dig in i en ny fas i livet


VAD INNEHÅLLER SESSIONEN?

Vi utgår från ett samtal och gör sedan yoga, meditation och djupavslappning speciellt utvald för att möta dina önskemål och behov. Du får med dig en eller ett par enkla yoga- och meditationsövningar att ha med dig i din vardag. Sessionerna ges i vår lugna och ljusa  yogasal, och här får alla känslor och tankar finnas i stor värme och tillåtande.


OM LÄRAREN

Johanna Lindberg är utbildad yogalärare med fokus på yogaterapi för kvinnor samt gravid- och postpartumyoga. Hon är även utbildad doula och holistisk livscoach.


OM WOMB YOGA/YONI SHAKTI WELL WOMAN YOGA THERAPHY
Yoni Shakti Well Woman Yoga Theraphy är skapad av Uma Dinsmore-Tuli, som har forskat i yogans rika värld och handplockat rörelser, ritualer och metoder för djupavslappning, som ger näring i alla faser av livet. Yogaformen hjälper oss att återknyta kontakten med vår naturliga inre visdom, insikt och vitalitet. Den är både njutbar och och ger näring och läkning på djupet.
Att göra Yoni Shakti Well Woman Yoga Therapy är att omfamna livmoderns naturliga visdom och dess unika kraft och energi, som är en källa till feminin intuition, kreativitet vår förmåga att ge näring till oss själva.

Läs mer om yogaformen här >>

BOKNING

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering. Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.