YINYOGA - EN FÖRDJUPNING FÖR YOGALÄRARE

20-timmars yogautbildning på Infinite Yoga Malmö. För dig som är yogalärare och vill fördjupa dig och undervisa även i yinyogan. Den passar också bra för dig som vill få in mer yinyoga i din egen praktik, fördjupa dig i yinyogans värld och få egen återhämtning.

Nästa utbildning går 11-13 oktober 2024
Early-bird-pris om du bokar före 31 augusti

FÖRDJUPNING I YINYOGANS VÄRLD
med Emma Fager Malmström

Varmt välkommen till yinyoga - en fördjupning för yogalärare! Kursen är för dig som är yogalärare och vill fördjupa dig och undervisa även i yinyogan. Den passar också bra för dig som vill få in mer yinyoga i din egen praktik, fördjupa dig i yinyogans värld och få egen återhämtning. Du bör ha någon form av yoga-erfarenhet sedan tidigare.

Under helgen får du möjlighet att lära dig grunderna i yinyoga, om yinyogans effekter på kropp och sinne, yinyogapositioner/asanas och vilka anpassningar vi kan göra för att yinyogan ska kunna passa varje kropp. Vi kommer ha teoretiska pass varvat med att vi i detalj går igenom de olika yinyoga-positionerna och olika varianter på dem men också flera förslag på hur du kan sätta samman en yinyoga-klass. Vi kommer att prata om hur du kan kombinera positioner och lägga upp en klass och en kurs, om kroppskännedom, om känslo- och tankemedvetenhet i yinyoga, om kraften i avslappning och meditation. Du får under kursen också själv njuta av yinyoga-klasser och känna dem anpassade till din unika kropp.


VAD DU FÅR

  • Kunskap i yinyoga-positioner och variationer till varje position utifrån olika kroppars olika förutsättningar. Yogaläraren visar flera variationer av positionerna och deltagarna får öva två & två på olika kroppar under helgen

  • Fakta om anatomi och fascia.

  • Att hålla yinyogaklasser - om hur du kan skapa en klass, i teori och praktik, sekvenser, teman, om röstens betydelse och yogalärarens roll.  

  • Kunskap om känslo- och tankemedvetenhet

  • Kursmaterial på papper och som pdf

  • Diplom (för dig som gör en diplomeringsuppgift i anslutning till kursen)

  • Facebookgrupp, dela erfarenheter och har utbyte med varandra

OM LÄRAREN
Emma Fager Malmström är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emma är utbildad i yinyoga, restorative yoga, power yoga, tonårsyoga och reiki healing. På Infinite Yoga håller Emma Self Love Yinyoga, yoga med healing hands, yoga för återhämtning och klasser i yinyoga, samt återhämtande och sköna retreats och workshops.

DATUM

Fredag 11 oktober kl 14-18

Lördag 12 oktober kl 9-18

Söndag 13 oktober kl 9-16

Totalt 20 timmar


KURSLITTERATUR

Utskrivet kursmaterial som du får vid kursstart

Boken Vila dig stark med yinyoga, av Magdalena Mecweld. Den kan beställas i förväg eller köpas på plats i studion.

Förslag på ytterligare mer läsning inför kursen: 
Vila dig i form med yinyoga, av Magdalena Mecweld samt Andas: Livet händer mellan två andetag, av Ulrica Norberg. 


PRIS

Early bird-pris: 4900 kr

om du bokar och betalar före 31 augusti

Inre-ljus-pris: 2950 kr.

Detta pris gäller för dig som går eller har gått “Ditt inre ljus”, Infinite yogas yogalärarutbildning.

Ordinarie pris: 5900 kr


ANMÄLAN & INFO
emma@infiniteyoga.se

AVBOKNING
Avbokning mer än två veckor före start: avbokningsavgift 1000 SEK
Avbokning mindre än två veckor före start: 50% av den totala avgiften återbetalas. Ingen återbetalning för avbokningar på dagen före kursstart och senare.

Om du får en sjukdom eller skada som inte gör det möjligt för dig att påbörja kursen återbetalar vi hela kursavgiften, förutom 500 kr i administrativ avgift, mot uppvisande av läkarintyg. Om du skulle råka ut för sjukdom/skada under påbörjad kurs som gör att du inte kan fortsätta kursen så flyttar vi din plats till nästkommande kurs, återbetalning är inte möjlig.

ÄNDRINGAR KAN FÖREKOMMA

Om utbildningen inte kan hållas på plats i studion på grund av pandemirestriktioner eller andra anledningar, så kan kursdatum komma att ändras.