HEJ INFINITE MAMA!

Du är så himla viktig!

Och på Infinite Mama ger vi dig utrymme att ta hand om dig själv. När du ger dig själv möjlighet att ta hand om hela dig – kropp, sinne och själ – under graviditeten och första tiden med ditt barn, så skapar du också ökade förutsättningar för att hålla och räcka till i längden, för både dig själv och ditt barn.

Vi tror skarpt på att när vi tar hand om oss själva, så är vi också bättre rustade att bättre ta hand om andra och världen omkring oss - och på så sätt blir världen en ännu bättre plats att leva på.

Infinite Mama är en plats för dig som går igenom den transformerande fas i livet som en graviditet, förlossning och första tiden tillsammans med ditt barn innebär.

Vi ger gravidyoga och behandlingar med trygga lärare och terapeuter, och här du har möjlighet att dela tankar, känslor och kunskap med andra som befinner sig i samma fas i livet som du. Genom våra kurser får du ta hand om din kropp genom alla faser av graviditeten och postpartumtiden och du får redskap för känslohantering, som är till stor nytta under graviditeten och i din fortsätta roll som förälder.

Med Infinite Mama får du utrymme att vara - och vara med - dig själv. Här kan du stanna upp i vardagen och skapa kontakt med dig själv och ditt kommande barn, eller med dig själv – mitt i vardagen med ett litet barn.

Infinite Mamas yoga är fri från prestation, jämföranden och måsten och här är alla känslor och dagsformer tillåtna. Och här väljer du alltid helt för dig.

Varmt välkommen hem till dig, Infinite Mama!

När du köper ett yogakort eller anmäler dig till en kurs på Infinite Yoga får du även våra nyhetsbrev med information om kurser och erbjudanden. Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet klickar du enklast på länken Unsubscribe i nyhetsbrevet, eller maila oss. Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Johanna Lindberg är studiochef på Infinite Yoga och grundare av Infinite Mama och brinner för att skapa en plats och atmosfär där du som gravid kan landa och vara i stort tillåtande till allt som är just nu. Johanna undervisar i Medveten gravidyoga, Mamma Baby-yoga, Womb Yoga och Yoga för utmattade. Johanna har undervisat yoga sedan 2010 och är diplomerad yogalärare i Satyanandayoga, MediYoga och Womb Yogas gravidyoga och Well Woman-yoga, och startade 2018 Infinite Holistic Mama gravidyogalärarutbildning med Ulrika Wedin som driver HoliBeYoga i Höör.
Yogan Johanna undervisar är inkännande och rik på visdom, stretchande och helande yogapositioner, lugna flöden och energigivande andningsövningar. Johanna utgår från livmoderns kraftfulla energicentrum i sina klasser, och guidad meditation med San Kalpa - en kraftfull intention - är ett grundläggande inslag, liksom underbara meditationer med sol och måne som starka kraftsymboler. Johanna är även  doula, och håller individuella sessioner för gravida par med vägledning och yoga på Infinite Yoga Malmö.

"Jag älskar att yogan är så oändlig och konstant bjuder på nya infallsvinklar och möjligheter - och ger oss tillgång till mer av all den kunskap vi redan har, djupt i oss själva."