MASSAGE

Frida Hector erbjuder tre olika behandlingar, som alla hjälper dig att slappna av och förbättra ditt välbefinnande.

Terapeuten

Vi utgår från din kropps behov och vad du behöver arbeta med just nu. Genom djup kunskap och lång erfarenhet hittar massageterapeuten fram till dina ömma punkter och jobbar holistiskt för att hitta var problemet härstammar från. Hon arbetar sedan lösningsorienterat tillsammans med dig med hjälp av massage, stretch, avspänning och övningar.

Denna behandling ger dig bättre självinsikt om problematiken och på så vis möjlighet till att förbättra ditt tillstånd.


Ritualen

Helkroppsbehandling med aromaterapeutiska oljor inspirerad av den österländska massagetraditionen. Denna behandling kombinerar tryck, stretch och långa massagetag för att mjuka upp spända muskler och leder, och för att frigöra stagnerad energi. Det är en behandling som gör dig härligt avslappnad och lugn i sinnet.


 Medelvägen

En kombination av "Ritualen" och "Terapeuten". Denna avslappnande behandling har extra fokus på exempelvis rygg och nacke och är tillgänglig i både 60 och 90 minuters sessioner. Med Medelvägen får du både fördelarna med en avslappnande behandling och en personlig, individanpassad terapeutisk behandling.


Alla behandlingar finns att boka i 60 eller 90 min.


PRIS

60 min 845 kr

90 min 1245 kr


Frida Hector erbjuder även gravidmassage på Infinite Yoga, läs mer >>

OM MASSAGETERAPEUTEN

Frida Hector är utbildad avspänningspedagog och massör i Danmark och har under åren utvecklat olika metoder för att kunna möta sina klienter i just deras behov. Intuition kombineras med kunskap för en trygg och effektiv behandling.

BOKA

 
MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

BOKNING
Kontakta Frida Hector:

fridahector@gmail.com >>

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>
Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering. Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.