Terapi för gravida & nyblivna mammor 

Josefin Magnusdotter

Samtal med Josefine Magnusdotter

Josefin Magnusdotter är Infinites samtalsterapeut och coach - och mamma till 3 barn. Tillsammans med Josefin får du ett varmt och tillåtande utrymme att lyfta alla tankar och känslor för få större medvetenhet om vad som händer hos dig. Josefin hjälper dig att sortera ibland alla intryck och upplevelser så att du hittar de förhållningssätt och verktyg som fungerar och är hjälpsamma för just dig.
Josefin ger även sessioner på engelska.

Terapi för gravida & nyblivna mammor 

Har du tankar, funderingar och känslor runt din graviditet? Känner du dig överväldigad av många olika känslor runt det stundande eller nya föräldraskapet? Känner du att det är svårt att hitta din egen röst bland alla åsikter och råd som cirkulerar runt dig? Har du ett behov av att vädra allt som finns i ditt system? Josefin Magnusdotter är in-house terapeut och coach på Infinite Yoga och mamma till 3 barn. Tillsammans med Josefin får du ett varmt och tillåtande utrymme att lyfta alla tankar och känslor för att skapa perspektiv och större medvetenhet om vad som händer hos dig. Josefin hjälper dig att sortera ibland alla intryck och upplevelser så att du hittar det förhållningssätt och de verktyg som fungerar för just dig.

Att gå in i föräldraskapet är känslofyllt och magiskt.
Tänk om alla känslor är ok?
Tänk om det är okej att det känns överväldigande och oroligt ibland?

Vi erbjuder dig ett tryggt utrymme att vädra känslor och se på vad du behöver och vad som fungerar för dig – mitt i en omvälvande förändring. Varmt välkommen att höra av dig om du vill veta mer om vår samtalsterapi med inriktning på det stundande eller nya föräldraskapet.

Om terapin 

Samtalen med Josefin Magnusdotter är ett utrymme för dig att skapa perspektiv på tillvaron och en möjlighet att lyfta fram och sortera alla de känslor och tankar som finns hos dig. Ett utrymme där vi tillsammans skalar bort gamla sanningar, förutfattade meningar och dömanden och tittar på vem du är där bakom alla dessa lager. Med mycket värme och professionalitet går ni direkt till kärnan av det som skaver och begränsar dig. Tillsammans utforskar vi nya infallsvinklar och tillåter alla känslor att komma.

Praktisk information

SAGT OM

Läs tidigare kunders återkoppling!

BOKA

Boka via mail - josefin@infiniteyoga.se

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>
Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.
Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon/Zoom

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Maila Josefin