Terapi vid utmattning 

Terapeuten

Dessa sessioner ges av Josefin Magnusdotter, terapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering, högkänslighet, förändringsprocesser och intuitionsarbete. Sessionerna kan även ges på engelska.

Terapi vid utmattning 

Är du stressad och känner av symptom av utmattning? Är du mitt i en utmattning just nu? Kanske har du varit utmattad och vill förebygga att du blir det igen?

I ett akut läge av utmattning är vila och återhämtning största prioritet. Men att vila ett nervsystem som vant sig vid att gå på högvarv är inte alltid helt enkelt.
I vår terapi får du hjälp att se vad du behöver för att varva ner och vad som är återhämtning för just dig. Vid behov väver vi även in lugna inslag av guidad avslappning, meditation och grundande yogaövningar i terapisessionen.
Helt i din takt kan du ta dig närmare din kärna och se vad din utmattning har att berätta för dig - egentligen. I vår terapi vänder vi på begreppen och vill bidra till att släppa laddningen i ordet utmattning. Tänk om det inte är något fel på dig? Tänk om utmattningen eller den stress du känner inte heller är fel? Tänk om utmattningen är en väldigt smart signal från din kropp som kommunicerar att något måste förändras - nu. Och hur kan du med enkla medel börja hitta en vardag och ett liv som funkar bättre för dig?


Vi ser bortom stress och prestation och går till kärnan, där känslan av utmattning på sikt kan vara en vägledare som hjälper dig att förändra det du vill och skapa ditt liv så som du på riktigt önskar.

Vi erbjuder även ett Halvårsprogram för utmattade med en kombination av terapi och yoga, läs mer om det här >>

Praktisk information 

SAGT OM
Läs tidigare kunders återkoppling!

BOKA
Josefin - josefin@infiniteyoga.se


Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>
Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering. Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon/Zoom

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Maila Josefin
josefin@infiniteyoga.se