Thai yoga massage 

Läs mer om Alexandra

Om läraren & massören

Alexandra Maliganis är utbildad inom och ger behandlingar i Thai Yoga Massage här på Infinite Yoga Malmö. Hon är även yogalärare och hennes första yogalärarutbildning 2015 var i yogaformen Ayur Yoga, en form av Hatha Yoga med stora influenser från den ayurvediska filosofin.

Om Thai Yoga Massage 

Thai Yoga Massage är en behandlingsform som ser till hela dig. En form av kroppsterapi som är skapad utifrån energikroppen och dess energilinjer, med syfte att lösa upp blockeringar där energin kan vara stagnerad, och på så sätt skapa mer flöde och livskraft.

Den fysiska kroppen används som verktyg för att nå energikroppen och med hjälp av tryck, stretching och medveten närvaro blir detta ett djupgående kropps- och energiarbete. Massagen anpassas till varje klient och med ett inledande samtal utformas massagen utefter just dina behov och önskemål.

Thai Yoga Massage utgår från att hela kroppen är sammankopplad, att allting hör ihop. Även om en spänning sitter i en viss del av kroppen, ges fokus även till resterande delar då det finns en medvetenhet om att  spänningen likväl kan ha sitt ursprung i någon annan del av oss, antingen i vår fysiska kropp eller i emotionella sår. Hela din kropp och hela du inkluderas i massagen, och det är inte helt ovanligt att känslor, bilder, minnen eller tankar kommer upp under behandlingens gång, eller efteråt.

Behandlingsformen är djupgående och avslappnande. Det finns också en tro inom den traditionella Thai Massagen att det är först när vi når djup avslappning som vi har möjlighet att släppa taget om spänningar.

Massagen sker på golvet på en mjuk massagemadrass. Ta gärna på dig bekväma kläder som du håller dig varm i och lätt kan röra dig i. Omklädningsrum finns
.

Hälsofördelar

Ökad avslappning
Minskad stress, oro och ångest
Lösgöra spänningar i muskler och fascia
Skapa stillhet och ro i sinnet
Ökad blodcirkulation
Ökad rörlighet och flexibilitet i kroppen
Känslor av lugn
Ökad kroppskännedom
Stödja luftvägarna och andningen
Förbättrad hållning
Stärkt immunförsvar
Energipåfyllning
Emotionell balans


Praktisk information 

BOKA
Klicka på länken för att boka en tid

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.


PRIS FÖR 90 MINUTERS MASSAGE
1200kr per tillfälle

5 tillfällen 5500 kr

TERAPEUTEN
Dessa sessioner ges av Alexandra Maliganis som är utbildad i Thai Yoga Massage i Thailand, Spanien och på Bali.

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

BOKA
Klicka på länken för att boka en tid

ANDRA FRÅGOR
Kontakta Alexandra, 0763-48 65 55

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>