YOGAMASSAGE

Om massageterapeuten

Stina Stomby är diplomerad yogamassageterapeut sedan 2014 samt naturterapeut, utbildad vid Naturmedicinska Akademin. Stina har även gått flertalet kurser i andningsterapi och undervisar andningssessioner i grupp och individuellt. Stinas vision är att göra varje besökare fri från besvär och förbättra dennes självläkande förmåga.

Om Yogamassage

Yogamassage kombinerar mjuka justeringar och stretching med akupressur på energilinjer. Dess främsta syfte är att balansera kroppens energisystem.


På grund av fysiska eller känslomässiga trauman kan flödet av energi stagnera eller blockeras, vilket på sikt kan orsaka sjukdom. Yogamassagen med dess mångfald av metoder frigör dessa blockeringar och för kropp och sinne till ett tillstånd av total avslappning. Avslappningen stödjer i sin tur kroppens eget självläkningsystem.


Behandlingen sker på en massagematta på golvet och det är bra att ha på dig bekväma, löst sittande kläder när du kommer för en behandling. 

Hälsofördelar

Många hälsofördelar förknippas med Yogamassage, till exempel:

- Minskade stressnivåer

- Lindring av värk och smärta

- Förbättrad matsmältning och blodcirkulation

- Balansering av energiflödet

- Avgiftning av de inre organen

- Förbättrad hållning

- Skärpt mental förmåga

- Ökad flexibilitet och rörlighet

- Känsla av lugn och harmoni


Praktisk information 

KONTAKT FÖR PRIS & BOKNING
stinastomby@gmail.com

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.


TERAPEUTEN
Dessa sessioner ges av Stina Stomby

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

ANDRA FRÅGOR
Kontakta Stina:

stinastomby@gmail.com

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>