BREATHWORK - INRE NÄRVARO

Breathwork: Livskraft & inre närvaro

Önskar du förändring eller en boost i livet? Då är Breathwork en fantastisk metod att använda dig av. Med hjälp av en process med andetaget och olika andningstekniker kan fastlåsta tankar kan byta spår och nya idéer kan växa fram. Inte minst kan vi förstå vår livskraft och skapa glädje och balans i vårt dagliga liv.

Breathwork kan ses som en dörr till vårt undermedvetna och till transformation. Vi lämnar över oss till andetaget och skriver ett nytt kapitel i livet.
Målet är att vara kapten i sitt eget liv, hålla ”båten” på rätt köl när det stormar, och njuta när det är flyt i livet.


VAD INNEHÅLLER EN SESSION?

Du guidas tryggt genom olika andningstekniker. Därefter får du utrymme att vila till lärarens guidning, och låta effekterna av andningen integreras. Vi inleder och avslutar med delning, för kraften i att sätta ord på intentioner och upplevelser.
Efter en session i breathwork kan du uppleva en känsla av trygghet, lugn, närvaro och frihet.

FÖR VEM?

Dessa workshops är för alla som vill utforska sin kraft med hjälp av andetaget. inga förkunskaper behövs. Om du är gravid rekommenderas du inte att vara med, om du inte har använt metoden tidigare och känner till processen. Om du har funderingar på om breathwork är för dig, så hör gärna av dig.

VAD SKA JAG TA MED?

Ta gärna på dig sköna och behagliga kläder. Det kan vara fint att ha med varma strumpor och en tröja att ta på under avslappningen. Omklädningsrum finns på


OM LÄRAREN

Christina Nordstjärna har sedan 2010 hållit grupper i Breathwork, internationellt och nationellt. Hon är specialistsjuksköterska, breathworker, akupunktör, mindfulnessinstruktör, yogalärare, hypnoterapeut och har bott i Indien med visdomslärare i många år.

Breathworkledare Christina Nordstjärna

Praktisk information

TID
Sön 26 maj kl 9-11

Boka här >>

Det går även bra att Swisha betalning till Infinite Yoga 123 576 00 46 & boka per mail: info@infiniteyoga.se


PRIS
350 kr per tillfälle