CANDLE LIGHT YOGA
TISDAGAR 19:30-20:45

CANDLE LIGHT YOGA

Välkommen in i en värld av tända ljus. Till denna mjuka klass bjuds du in att utforska stillhet. Med andetaget och närvaro i fokus får du möjlighet att varva ner och avsluta din dag på ett avstressande vis.

Vi använder oss av yinyoga och långsamma, avslappnande rörelser och positioner som lugnar nervsystemet. Klassen avslutas med en längre savasana och avslappningsövningar.


Denna lugna yogaform passar alla kroppar och sinnen. Välkommen som du är. 
Vi skapar en mysig miljö med hjälp av levande ljus, bolsters, kuddar och filtar. Salen står redo för dig, det är bara att välja din plats och bädda ner dig.

OM LÄRAREN
För Linnea Wisth har mindfulness och meditation länge varit tekniker som hjälpt henne båda varva ner men också att komma i bättre kontakt med sig själv och sina känslor. Hatha yoga blev hon introducerad till redan vid 11 års ålder vilket medförde att hon 2016, 19 år gammal, började resa till Indien för att studera yoga i Rishikesh. Hon förälskade sig i landets speciella energi med dess fantastiska människor.
Senare har även en Kundalini-yogalärarutbildning tillkommit vilket har varit en öppning för en djupare förståelse för yogans uråldriga filosofi och dess ursprung. Hennes klasser på Infinite Yoga bjuder in till närvarande kroppskännedom.
Välkommen att prova hennes klasser!


Praktisk information

TID
Tisdagar 19:30-20:45,
8 veckor med kursstart 27/8 & 22/10 2024

Kursen går på plats i studion 

PRIS
Kurspris 1640 kr för 8 tillfällen, eller boka de klasser du vill på drop in-biljett

ANMÄLAN TILL KURSEN

Anmäl dig till kursen i STUDION start 27/8 här >>
Anmäl dig till kursen i STUDION start 22/10 här >>


DROP IN
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet. Drop-in kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr. Även årskort och 10-kort gäller. 

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar via guldknappen ”Schema & bokning”, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.