RESTORATIVE YOGA - DIN MJUKASTE HÖST
TORSDAGAR 17:00-18:30

RESTORATIVE YOGA - Din mjukaste vår

Kurserna går både på plats i studion och livesänds online, så att du kan välja hur du helst medverkar.

Hur mjuk och återhämtande kan din vår bli?

Varmt välkommen att stiga in i en yogasal med mjuk musik och levande ljus, där läraren har förberett ett eget yoga-bo till dig med mjuka kuddar och bolster. Om du är med online hemifrån rekommenderar vi att plocka fram alla kuddar och täcken du har, och riktigt bädda ner dig. 

I denna klass utforskar vi tillsammans yogans mest tillåtande och snälla rörelser. Fokus ligger på andning, långsamma rörelser och vila i restorative-yogapositioner där vi tar hjälp av mjuka sköna bolster och kuddar. Ibland tar vi hjälp av mantran, självmassage eller mjuk qigong för att frigöra spänningar.

Välkommen till din mjukaste höst!


För vem?

Välkommen, oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi. Inga förkunskaper behövs, bara en öppenhet för att vila och släppa taget.

Om yogaläraren
Ana Süssner Rubin har gått Infinite Yogas ettåriga yogalärarutbildning
Ditt inre ljus och har utövat mjuk yoga och qigong i många år. Ana leder yogaklasser med ett tryggt och tillåtande sätt, där du får utrymme för dig och det din kropp behöver - i gemenskap med andra.

Ana Süssner Rubin

Praktisk information

TID
Torsdagar kl 17:00-18:30
8 veckor med kursstart 29/8 & 24/10 2024

Kurserna går på plats i studion och livesänds online. Det går även fint att boka drop-in plats på denna kurs.

PRIS
Kurspris 1640 kr för 8 veckor

ANMÄLAN TILL KURSEN

Anmäl dig till kursen i STUDION start 29/8 2024 här >>
Anmäl dig till kursen ONLINE start 29/8 2024 här >>
Anmäl dig till kursen i STUDION start 24/10 2024 här >>
Anmäl dig till kursen ONLINE start 24/10 2024 här >>


DROP IN
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet. Drop-in kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr. Även årskort och 10-kort gäller. 

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar via guldknappen ”Schema & bokning”, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.