FAMILJEYOGA FÖR BARN & VUXEN

Varmt välkommen på Familjeyoga på utvalda onsdagar i sommar!

Barn har en naturligt närvarande och lekfull inställning till livet. Genom att yoga tillsammans med våra barn kan vi hjälpa barnen att bibehålla närvaron och lekfullheten, och du som vuxen kanske kan återupptäcka den?

Du behöver inte ha några förkunskaper eller ha yogat tidigare. Kom som du är och närvara i en kravlös, lekfull stund med ditt barn.


5/6 & 12/6
Familjeyoga med yogasaga med Isabelle

Lekfull och skön yoga tillsammans, med stort utrymme för lek och att följa känslan i stunden! Passar för barn i ålder ca 5-8 år.


19/6 & 21/8
Familjeyoga med yogadisco med Isabelle

Lekfull och skön yoga tillsammans, som avslutas med dans för stora och små! Passar för barn i ålder ca 4-8 år.


26/6 och 7/8:
Familjeyoga med Sofia

I den här klassen gör vi enkla lekfulla övningar tillsammans. Barn i alla åldrar är välkomna tillsammans med vuxen och klassen anpassas utifrån åldern på de barn som kommer.



OM YOGALÄRARNA


Isabelle Wardaeus är utbildad gravidyogalärare genom ”I din fulla kraft gravidyogalärarutbildning, samt utbildad barnyogaledare.

Isabelle gjort en massa olika saker hittills i livet; rest, spelat teater och jobbat i second handbutik. Hon har även hållit i samtalscirklar med ämnen kring graviditet och föräldraskap. I bagaget finns också en skådespelarutbildning på Folkhögskola och kurser i kreativitetspsykologi, små barns inlärning och utveckling ur ett pedagogisk perspektiv samt utbildningar inom barnlitteratur. personlig utveckling och reiki-healing.

”För mig är yoga som en kärleksfull present till mig själv. En kran av energi och klarhet och ett space för tillåtande för både för kropp och själ."


Sofia Elmers är utbildad yogalärare och arbetar till vardags på organisationen Skolyoga, med att sprida yogans verktyg till barn och unga.

“Yoga är inte yoga om det stannar på yogamattan. Jag har yogat länge men det var först när jag tog med mig yogan från mattan ut i livet som jag verkligen började yoga. Jag vill sprida det till andra, så att vi alla ska kunna leva lite långsammare, närmre det som är viktigt. Närmare livet.”

Yogalärare Isabelle Wardaeus
Yogalärare Sofia Elmers

PRAKTISK INFO

TID
Onsdagar kl 16-17


5 juni: Familjeyoga med yogasaga med Isabelle, 

boka plats >>


12 juni: Familjeyoga med yogasaga med Isabelle, 

boka plats >>


19 juni: Familjeyoga med yogadisco med Isabelle, 

boka plats >>


26 juni: Familjeyoga med Sofia, 

boka plats >>


7 augusti: Familjeyoga med Sofia,

boka plats >>


21 augusti: Familjeyoga med yogadisco med Isabelle, boka plats >>



PRIS
250 kr, för en vuxen och ett barn tillsammans


FRÅGOR
info@infiniteyoga.se


PRAKTISK INFO
Yogamatta, filtar och bolster finns på plats att låna. Det finns även omklädningsrum. Kom gärna ca 10 min före klassen startar. Ring på porttelefonen när du kommer, vi finns på andra våningen.