LJUVLIGT LJUVLIG YOGA NIDRA I ADVENT - LIVE ONLINE

Varmt välkommen till en riktigt skön, avslappnande afton hemma hos dig nu i juletider! Detta är en julspecialkurs som bjuder dig att bara ta emot och att bara vara.

De tre första adventsöndagarna ses vi online för 45 minuter ljuvligt julig Yoga Nidra-meditation 21.15-22.00. Denna klass spelas in, och du som är bokad får en länk och kan även se den i efterhand. 

Redan klockan nio är du välkommen in i online-yogasalen och bara landa en stund innan vi dyker ner i en mycket snäll och juligt mysig Yoga Nidra tillsammans kvart över nio. Bulla upp med så många kuddar och filtar och täcken du önskar! Hur mysigt kan det få bli?

Vad som skiljer Nidra från andra guidade meditationer är det djupa tillstånd av vila som uppstår inom dig samtidigt som fantasin stimuleras och väcks till liv. I det sköna drömska tillståndet mellan sömn och vakenhet kan kropp och huvud få välbehövlig vila och samtidigt genomgå en transformerande omprogrammering. Det är inte ovanligt att stress och djupa spänningar släpper under meditationen. Om du är i stort behov av vila kan det vara så att du faktiskt somnar. Goda nyheter: Även i sömnläget tar hjärnan del av Nidrans magi. När vi låter kroppen landa i djup avslappning får de båda hjärnhalvorna möjlighet att mötas och utbyta all den information som annars går förlorad i en vardag där vänster hjärnhalva ofta får tala till punkt medan höger hjärnhalva tystas ner. Kommunikationen halvorna emellan går så från ensidig till allsidig, från halvhet till helhet. Nya neurologiska banor kan då byggas varpå kreativa tankar och idéer får strömma fram. Nyfikenhet och fantasi hjälper oss på vägen.

För vem?
Denna klass är för alla kroppar och nervsystem. Du deltar på dina villkor med så många kuddar, filtar och täcken du vill. En positiv sak med att deltaga på en onlinelektion är att du själv kan skapa den atmosfär som känns mest närande för just dig under klassen. Du väljer om du har kameran på eller av. Faktum är att du inte ens behöver se läraren på skärmen! Det viktigaste är att du hör och kan guidas bortom den yttre världens synintryck. Istället blundar vi och vänder blicken inåt… Vi fokuserar på att gå in i oss själva och där finna en plats av inre stillhet och självmedkänsla. Större delen av klassen ägnas åt djup avslappning med Yoga Nidra. Du får somna! Så känn in om du vill delta med pyjamas på och kanske till och med ta emot själv Yoga Nidran i sängen.

God natt och god jul!
Yogalärare Lovisa Limseth

Praktisk information

TID
Söndagar 21:15-22:00, start 3/12 2023
Kursen livesänds online

PRIS
Kurs 3 veckor, speciellt onlinepris 390 kr

ANMÄLAN 
Anmäl dig till kursen start 3/12 2023 >>

DROP IN-PRIS
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats i vårt bokningssystem. Drop in online kostar 150kr/tillfälle.  


PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom guldknappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.


Om läraren
Lovisa Limseth bor på Nya Zeeland och håller sina yogaklasser online. Lovisa är passionerad yogi och verksam inom konst- och teatervärlden. Hon har många års erfarenhet av och utbildning inom yoga, meditation och Reiki och undervisar Yinyoga, Restorative, Hatha, Gravidyoga, Mamma Baby Yoga och Familjeyoga. Lovisa undervisar meditativt och intuitivt och hennes yoga är mjuk, avslappnad och tillåtande. Lovisa vill genom yogan skapa en harmonisk plats och en djupt transformerande stund av stillhet där du kan slappna av och öppna upp för din egen inneboende potential att leva fullt ut.
"Jag tror att det viktigaste vi kan göra i livet är att skapa utrymme för livet att naturligt utveckla sig självt, både på yogamattan och ute i världen. Hur vi presterar är mindre viktigt än det vi tillåter hända. Vi har all den kraft vi behöver inom oss. Allt vi behöver göra är att ge oss själva chansen att öppna upp för denna inre rikedom. Yoga, meditation och alla former av kreativa uttryck är perfekta nycklar!”