YINYOGA STILLHET
FREDAG LUNCH 12:00-13:00

Yinyoga - stillhet

Den här yogakursen är för dig som längtar efter stillhet, återhämtning och ny energi i ett rofyllt utrymme varje fredagslunch.


Yinyoga är en stillsam form av yoga där vi landar i positionerna en längre stund, 3-5 minuter. På så sätt når vi in till att stretcha ut bindväven för att släppa spänningar och skapa nytt flöde i kroppen. Yinyoga verkar stressreducerande, främjar rörlighet och cirkulation och ger dig möjlighet att lyssna till din kropp på djupet.


För vem?
Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga, välkommen precis som du är!OM YOGALÄRARNA


Teres Arvidsson är en inspirerande, kunnig och entusiasmerande yogalärare, hälsocoach. Hennes yogaklasser genomsyras av hennes genuina värme och hennes självklara sätt att se och känna in varje människa i rummet. Teres följer sin intuition i stunden i sin undervisning, och hennes klasser har ofta naturliga inslag av dans och fri härlig rörelse.För Linnea Wisth har mindfulness och meditation länge varit tekniker som hjälpt henne båda varva ner men också att komma i bättre kontakt med sig själv och sina känslor. Hatha yoga blev hon introducerad till redan vid 11 års ålder vilket medförde att hon 2016, 19 år gammal, började resa till Indien för att studera yoga i Rishikesh. Hon förälskade sig i landets speciella energi med dess fantastiska människor.

Linnea är även utbildad i Kundaliniyoga, och den har för henne varit en öppning för en djupare förståelse för yogans uråldriga filosofi och dess ursprung. Linneas klasser på Infinite Yoga bjuder in till närvarande kroppskännedom.Linnea Wisth
Teres Arvidsson

Praktisk information 

TID
Fredagar 12:00-13:00
Kurs 8 veckor med start 30/8 & 25/10 2024

KURSPRIS

Kurs 8 veckor, 1 640kr

ANMÄLAN

Anmäl dig till kursen I STUDION start 30/8 2024 här >>
Anmäl dig till kursen ONLINE start 30/8 2024 här >>

Anmäl dig till kursen I STUDION start 25/10 2024 här >>
Anmäl dig till kursen ONLINE start 25/10 2024 här >>


DROP IN-PRIS
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet här. Kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom guldknappen ”Schema & bokning” på vår hemsida kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.