YOGA MED STRESSREGLERANDE REDSKAP
SÖNDAGAR 10:00-11:30

YOGA MED STRESSREGLERANDE REDSKAP
SÖNDAGAR 10:00-11:30

I den här kursen arbetar vi med olika stressreglerande tekniker, som exempelvis grundande yogapositioner, andningsövningar och övningar för att stimulera vagusnerven och öka din vaguston. Kursen är för dig som känner dig spänd, stressad eller orolig och vill lära dig mer om hur yoga kan öka din stressresiliens och fungera som verktyg i ångestladdade situationer, samtidigt som du får sköna och återhämtande stunder på din yogamatta.


Vad innehåller kursen?

Från den här kortare kursen får du med dig övningar att använda i din vardag för att reglera ner ditt nervsystem och hantera dina stressnivåer. Och på så vis tar du med dig yogan från yogamattan och in i livet.


OM LÄRAREN
Sofia Elmers är utbildad yogalärare och arbetar till vardags på organisationen Skolyoga, med att sprida yogans verktyg till barn och unga.

“Yoga är inte yoga om det stannar på yogamattan. Jag har yogat länge men det var först när jag tog med mig yogan från mattan ut i livet som jag verkligen började yoga. Jag vill sprida det till andra, så att vi alla ska kunna leva lite långsammare, närmre det som är viktigt. Närmare livet.”

Sofia Elmers

Sofia Elmers

Praktisk information

TID
Söndagar 10:00-11:30
med ny kursstarter 10/9 

Kursen går på plats i studion och livesänds online

PRIS
Kurspris 615  kr för 3 tillfällen

ANMÄLAN TILL KURSEN

Anmäl dig till kursen i STUDION start 10/9 2023 här >>
Anmäl dig till kursen i ONLINE start 10/9 2023 här >>

DROP IN
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet. Drop-in kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr. Även årskort och 10-kort gäller. 

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar via den rosa knappen ”Schema & bokning”, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>