YONIYOGA - STÄRK DIN LIVSKRAFT

Det går även bra att Swisha betalning till Infinite Yoga 123 576 00 46 & boka per mail: info@infiniteyoga.se

Yoniyoga workshop


Vill du stärka din lust, livskraft och förmåga att känna dig strålande och levande?

Yoni är Sanskrit för vagina. Det vackra ordet översätts som “sacred space”, en helig plats. När vi kultiverar vår sexuella energi genom yoniyoga kultiverar vi vår livskraft.

Yoniyogan du får uppleva under den här workshopen kommer kommer från yoniäggpraktiken, som har sina rötter i Taoismens Kina för ca 3000-4000 år sedan. En urgammal praktik som användes för att stärka livskraft och fertilitet. Yoniyogan är en blandning av denna praktik och väldigt mjuk yoga. Vi både stärker vår Yoni med knipövningar och rörelser samt släpper spänningar som kan sitta här. Vi använder andetaget, suckar och ljud som fantastiska verktyg. Även shaking, skakning och vibrationer.

Vad är yoniyoga?

Yoniyogan är djupt helande och stärkande för kvinnor. Både på ett fysiskt plan, där vi stärker bäckenbotten (perfekt efter graviditet och förlossning), släpper spänningar samt balanserar hormoner. Men även på ett mer energimässigt plan där vi väcker och stärker vår livsenergi och sexuella energi samt kommer i kontakt med en djup inre feminin kraftkälla som bor här i vårt allra heligaste space. Yoniyogan är en praktik för att både stärka vår livskraft, sexlust och lust till livet i stort!


Om läraren

Cinna Brahme är yogalärare, konstnär och designer. Hon undervisar yinyoga, feminine flow, yoniyoga och yoniäggpraktik. Efter många år på yogamattan hittade Cinna yoniyogan och shaktiyogan i sitt sökande efter en mer feminin och intuitiv yogapraktik. 

Mer om Cinna: www.flowofshe.com 

Instgram: @flowofsheCinna Brahme

Praktisk information

TID
Lördag 1 juni kl 11:30-13:00

Boka här >>

Eller Swisha betalning till Infinite Yoga 123 576 00 46 & boka per mail: info@infiniteyoga.se


PRIS
390 kr